Sogutmayami calisiyor?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Iyi aksamlar hanimlar
hemencik uzatmadan konuya gireyim sizlerden görüs almak istiyorum

2 aydir erkek arkadasim var öncedende tanisiyorduk yaslarimiz 25. ailelerde az biraz tanisiyor uzaktan.
Hersey iyidi güzeldi bu birden bire uzaklasti soguk davranmaya basladi kendi kabuguna cekildi ben tabi üzüldüm ve kafama taktim gururumdanda soramadim neyse artik dayanamayip acikca sordugumda Bu ara Özel problemlerinin oldugunu ve aklima sakin kötü seyler getirmeyecegimi söyledi.

Neyse bu problemli dönem 10 gün sürdü ve ben sabirli davrandim güzel sözler destek olmaya calistim üstüne gitmedim vsvs. tabi ilkin cok üzülüyordum kafama takiyordum neyi var acaba benden kopuyor diye ama zamanla ister istemez sogudum sonucta o sürecte yabanci gibiydik konusmalarimiz bile berbatti ben nekadar güzel konusmaya calissamda ondan birsey gelmiyordu.

Neyse simdi tam 17 gün oldu ve biz halen bulusmadik bile.
3 gün önce beni aradi sogudugumu anladi sanirsam hareketlerimden..güzel konusmaya basladi kendisinin daha iyi oldugunu söyledi falan sonra aramizda sogukluk oldugunu ve kendi hatasi oldugunu bildigini söyledi fark etmis yani. beni kaybetmek istemedigini fakat telafi edicekmis herseyi söz verdi. Hafta sonu bulusalim dedi.Tmm dedim . Hersey iyidi yani.

Gel gelelimki bugün baktim yine buz gibi davraniyor önceki gibi yani. Hadi dicem ben soguk davrandigim icin oda öyle yapiyor ama benim sebebim var ve ona düsen telafi etmektir degil mi?
ve Bana halen sorununun ne oldugunu anlatmadi
sonucta bizi bu duruma getiren önemli sorunu bilmek isterim bilme hakkim var.

Neyse ben bir türlü amacini anlamadim bir sicak davraniyor bir soguk
Erkeklerin özel sorunlari oldugunda gercekten kabuklarinami cekilirler? kimseyi görmek istemezler?
Bazen diyorum bilincli yapiyor beni sogutmak icin diger yandanda bana hic bi yanlisi olmadi bugüne kadar bu tuhaf hareketleri haric yani.

Ne düsünüyorsunuz?

En sıkıntılı erkek tipi gizemli.. Normal bir erkek sıkıntısı olsa bile sevdiği kadını kendisinden soğutacak kadar mesafeli olamaz derdini paylaşmak istemese bile sizinle vakit geçirerek veya konuşarak rahatlama yoluna gitmeliydi ..

Ben baya işkillendim açıkçası kafasi karışmış olabilir.. İyice gözlemleyin üstüne düşmeyin eninde sonunda belli eder tavrını

Yani eşimden örnek vereceğim.
Flört ederken aile içi ne fırtınalar koparmış tabi ben çok sonra öğrendim.
Asla paylaşmazdı,belli etmezdi.
Güle oynaya davranırdı kötü hissettiği halde.

Düşünüyorum,ben olsam açık direkt şekilde,
Özel sorunun nedir diye paylaşmasını isterdim.
Değilse durumları toplayana kadar,
Görüşmemeyi,konuşmamayı teklif ederdim...

Yani eşimden örnek vereceğim.
Flört ederken aile içi ne fırtınalar koparmış tabi ben çok sonra öğrendim.
Asla paylaşmazdı,belli etmezdi.
Güle oynaya davranırdı kötü hissettiği halde.

Düşünüyorum,ben olsam açık direkt şekilde,
Özel sorunun nedir diye paylaşmasını isterdim.
Değilse durumları toplayana kadar,
Görüşmemeyi,konuşmamayı teklif ederdim..

Kesinlikle katılıyorum olması gereken normal seven erkek davranışı..

Sizinkinin kafasıni karıştıran birileri var gibi..

Burnuma kötü kokular geldi sanki. Ben derdi olduğuna inanmadım. Derdi varsa paylaşsın. Paylaşamayacaksa seni yakın görmüyor demektir. O zaman kendisini alkışlarla uğurluyoruz

Ikizler burcu mi arkadaş :KK53:
Şaka bi yana, en yipratici insan tiplerinden bence.. Elbette insanın kabuğuna çekildiği donemler olabilir, kimseyle konusmak bile istemeyebilir ama burda durum bana cok nahoş göründü..
Kotu niyetli davranmak istemiyorum ama pek derdi var gibi de gelmedi, neyin gizemi bu yani? E her canı sıkıldığı vakit boyle mi yapacak? Hayat bu sonucta, illa ki dertler olacak.. Dertle mi ugrasacaksin afra tafrayla mi..

aklı sende olsaydı gercekten, bi saniyesini bile sensın gecıremezdı . bu ilk zamanlar en deli zamanlar cunku. hep onunla olmak, konusmak, gezmek ıstersın. her ınsan farklıdır elbette ama duygular kesınlıkle aynıdır!
ya baskası var
ya da aynen dusundugun gibi sogutmaya calısıyor !

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar
hemencik uzatmadan konuya gireyim sizlerden görüs almak istiyorum

2 aydir erkek arkadasim var öncedende tanisiyorduk yaslarimiz 25. ailelerde az biraz tanisiyor uzaktan.
Hersey iyidi güzeldi bu birden bire uzaklasti soguk davranmaya basladi kendi kabuguna cekildi ben tabi üzüldüm ve kafama taktim gururumdanda soramadim neyse artik dayanamayip acikca sordugumda Bu ara Özel problemlerinin oldugunu ve aklima sakin kötü seyler getirmeyecegimi söyledi.

Neyse bu problemli dönem 10 gün sürdü ve ben sabirli davrandim güzel sözler destek olmaya calistim üstüne gitmedim vsvs. tabi ilkin cok üzülüyordum kafama takiyordum neyi var acaba benden kopuyor diye ama zamanla ister istemez sogudum sonucta o sürecte yabanci gibiydik konusmalarimiz bile berbatti ben nekadar güzel konusmaya calissamda ondan birsey gelmiyordu.

Neyse simdi tam 17 gün oldu ve biz halen bulusmadik bile.
3 gün önce beni aradi sogudugumu anladi sanirsam hareketlerimden..güzel konusmaya basladi kendisinin daha iyi oldugunu söyledi falan sonra aramizda sogukluk oldugunu ve kendi hatasi oldugunu bildigini söyledi fark etmis yani. beni kaybetmek istemedigini fakat telafi edicekmis herseyi söz verdi. Hafta sonu bulusalim dedi.Tmm dedim . Hersey iyidi yani.

Gel gelelimki bugün baktim yine buz gibi davraniyor önceki gibi yani. Hadi dicem ben soguk davrandigim icin oda öyle yapiyor ama benim sebebim var ve ona düsen telafi etmektir degil mi?
ve Bana halen sorununun ne oldugunu anlatmadi
sonucta bizi bu duruma getiren önemli sorunu bilmek isterim bilme hakkim var.

Neyse ben bir türlü amacini anlamadim bir sicak davraniyor bir soguk
Erkeklerin özel sorunlari oldugunda gercekten kabuklarinami cekilirler? kimseyi görmek istemezler?
Bazen diyorum bilincli yapiyor beni sogutmak icin diger yandanda bana hic bi yanlisi olmadi bugüne kadar bu tuhaf hareketleri haric yani.

Ne düsünüyorsunuz?
Maddi sorunları olabilir. Aklıma bu geldi.

aklı sende olsaydı gercekten, bi saniyesini bile sensın gecıremezdı . bu ilk zamanlar en deli zamanlar cunku. hep onunla olmak, konusmak, gezmek ıstersın. her ınsan farklıdır elbette ama duygular kesınlıkle aynıdır!
ya baskası var
ya da aynen dusundugun gibi sogutmaya calısıyor !

Aynen bende öyle düsünüyorum özellikle ilk zaman deli zaman. Benden taraf görüsme istegi vs var..ama ondan bisey gelmiyor normal degil yani..

Şaka bi yana, en yipratici insan tiplerinden bence.. Elbette insanın kabuğuna çekildiği donemler olabilir, kimseyle konusmak bile istemeyebilir ama burda durum bana cok nahoş göründü..
Kotu niyetli davranmak istemiyorum ama pek derdi var gibi de gelmedi, neyin gizemi bu yani? E her canı sıkıldığı vakit boyle mi yapacak? Hayat bu sonucta, illa ki dertler olacak.. Dertle mi ugrasacaksin afra tafrayla mi..

Yok basak burcu :) oysaki basaklari böyle bilmezdim :)
Neyse dedigin gibi cok yipratici bir tip gercektende cok yiprandim ama tek istedigim sey acik olmasi
gerci diyor yüz yüze konusunca söylicem diye ondan dolayi hafta sonunu bekliyorum merakla acikcasi :)

Yok basak burcu :) oysaki basaklari böyle bilmezdim :)
Neyse dedigin gibi cok yipratici bir tip gercektende cok yiprandim ama tek istedigim sey acik olmasi
gerci diyor yüz yüze konusunca söylicem diye ondan dolayi hafta sonunu bekliyorum merakla acikcasi :)

Aynen bende öyle düsünüyorum özellikle ilk zaman deli zaman. Benden taraf görüsme istegi vs var..ama ondan bisey gelmiyor normal degil yani..
ne hissedıyorsan o dogrudur. o yuzden yol ver gitsin. bahanesı ne olursa olsun sacma olur. hoşlanmak engel tanımaz
bi yolunu bulur ve allahın her gunu ya konusur, ya gorusur. her yerde wifi var, whatsaap ucretsız :=)
sankı baskasından yenı ayrılmıs, unutamamıs gibi kacıyor senden.
ya da baskası var
ya da el altında bulundurmak ıstıyor. ama kesınlıkle senınle dusunmuyor hayatı
kim ne derse desın!

Bence sana karşı bişey hissedememiş
Sen bırakırsan aklında kalırsın o sorgular
Eğer bişey hissediyor olsa
Ne olursa olsun hayatında seninle geçirdiği zamanları hep ayrı tutar ve sana yansıtmaz sırf sen üzülme diye
madem sende aşık değilsin soğudun bırak gitsin dünyada milyalarca erkek var. Yeni birini tanımaktansa bunun sorunları ile idare etmek kulağa hoş gelsede başlangıçta büyük sorun yaptığı tabi hayat senin sen ne istersen o olur :)

17 günlük arayı görünce 2 yıllık ilişki falan zannettim. 2 Ay nedir yahu? 2 ayda 17 gun ara mı olurmuş..

Eski sevgilisi kafasını karıştırmış olabilir, yeni biriyle tanismis olabilir, psikolojisi bozuk olabilir. En düşük ihtimal de gerçekten söylediği gibi ozel sorunları olabilir.

Lütfen kendinizi erkeklerin istedikleri zaman gelip gidecekleri liman konumuna sokmayın. Adam 17 gündür yok ve sen sessizce onu bekliyorsun. Bi tepki göster, ne hissediyorsan onu söyle mesela yada Bunu yapamıyorsan o seni aradığında müsait olma, keyfim yok de bir şekilde sana ulaşamamasini sağla. O zaman anlarsın sana doğru söylüyorsa kaybetmemek için çaba gösterir. Yani klasik dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır klişesi

Aslında istediği biri var, kızın gelgitlerinden dolayı o da gelgit yapıyor sana diye düşündüm ister istemez.
Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X