Sogutmayami calisiyor?

ayyy şimdiden atar tavır,

bas gitsin kız , nedemek özel problem bir sorunun varsa sevgiline söylersin ,

diğer tarafı deniyor idare ediyor sanada gel git yapıyor

Valla benim bu yaşıma kadar öğrendiğim bir şey varsa o da şu: bir adamın davranışları "acaba niye böyle yapıyor, acaba istemiyor mu, yok yok istiyormuş, aa yok bak yine soğudu sanki, bugün biraz daha mı yakın ne, acaba biri mi var, dur şu hesaplarını bir kontrol ediyim, şu kız kim acaba, şuna da yorum yapmış vs." şeklinde hisler uyandırıyorsa o iş olmaz. O adamla hiç olmaz. En kısa sürede kaçmak gerekir. Boşver zaten iki aymış. Umursuyor olsan bile ona hissettirme, bırak gitsin.

ya aldatıyor ya da bir rahatsızlığı var söyleyemediği.
her halükarda bu soruların cevabını almadan ne ilişkiye başla ne de nişan vs. yap.
baklın oyalıyor yol ver gitsin.

17 günlük arayı görünce 2 yıllık ilişki falan zannettim. 2 Ay nedir yahu? 2 ayda 17 gun ara mı olurmuş..

Eski sevgilisi kafasını karıştırmış olabilir, yeni biriyle tanismis olabilir, psikolojisi bozuk olabilir. En düşük ihtimal de gerçekten söylediği gibi ozel sorunları olabilir.

Lütfen kendinizi erkeklerin istedikleri zaman gelip gidecekleri liman konumuna sokmayın. Adam 17 gündür yok ve sen sessizce onu bekliyorsun. Bi tepki göster, ne hissediyorsan onu söyle mesela yada Bunu yapamıyorsan o seni aradığında müsait olma, keyfim yok de bir şekilde sana ulaşamamasini sağla. O zaman anlarsın sana doğru söylüyorsa kaybetmemek için çaba gösterir. Yani klasik dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır klişesi

Evet 2 ayda 17 gün ara. Ilk zamanlar düzenli görüsürdük sanirsam kendisine bagladi önce..
bu sabah yine buz gibi günaydin yazmis
Bitirsem bile nasil bitirecegimi bilmiyorum gecen gün aynen sunu demisti: "Sen kötü günümüzde hemen kacacakmisin,deger veren insan kötü günde bile yanimda olur" diye. bititrirsem biliyorumki beni suclayacak ve böylece ben pisman olacam diye korkuyorum

Back
X