Soğuttu..

Amaz10

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
372
113
23
İnsanlari anlamak cok guc..esimi de anlayamiyorum,dayisini da...
Esim ile dayisi cok yakındır birbirini severler ancak cok da tartisirlar.yakin bir zamanda bir olay yasandi.dayisi esime telefonda uzucu seyler soyledi ve esim cok kirildi.bir muddet konusmadilar ,acikcasi ben dayisini pek samimi bulmazdim zaten ,kurnaz biri gibi geliyor bana,bu olayla esimin uzdugu için bu olumsuz duygularim güçlendi.simdi konuştuklarını öğrendim evet konusacaklardi , ömürlük kus kalmayacaklardi.ama bu kacinci esimi kirdigi? Tekrar yakinlasmalarini istemedim doğrusu.... Sanki artik isi dustugu icin eşimi arıyomus gibi hissediyorum,konusmanin sonunda da kontör gondermesini istedigini ogrendim.esim ara ara gönderirdi zaten ama bu son yaptigi seyin ustune uzun sure konusmadilar ve yeni yeni konusurken kontor istemesi cok ayip geldi bana.esim de olur hallederim dedi,ben de biraz soylendim sen deger vermeye devam et, dayin kiymetini ne guzel biliyor,seni kullaniyor vs dedim.esim hic birsey demedi.beni ciddiye mi almadi artik nedir bilmiyorum ama sıkıldım artik bu adamin kafasina göre davranmasindan.aralarina girmedim bu zamana kadar ama soğudum artik.ve yeniyilda bir araya gelme durumumuz var ve hic istemiyorum onu görmeyi..Napmaliyim, nasil dusunmeliyim?Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Mecburen bir araya gelecegiz illaki...

Sizlik hiç bir şey yokki burda. Koca adam bilmiyor mu sanki dayısının nasıl bi insan oldugunu? Herkes sanki bayıldığından mı görüşüyor eşinin ailesiyle? Siz uyarınızı yapın gerisine karışmayın.

Direk eşine bu adam seni kullanıyor derseniz eşini daha çok itersin.
Alttan alttan verin mesajlarınızı..
Niye böyle yapıyor üzülüyorum sana gibi.. dayısının kurnazlığını kanıtlar gibi değil de eşinin üzülmesine dayanamadığın gibi olsun.
Vicdanıyla oyna.
Erkekler düz kafalar bizim gibi ayrıntılı düşünmezler.. ne kadar net söylersen bir zaman sonra inat bile yapabilir.
Sırf sana dayısının ne kadar iyi bir insan olduğunu kanıtlamak için onu övebilir iyice sinirlerini bozabilir.

Sen yapacağını üfleye üfleye o hissetmeden yapmalısın :)

Size yansıyan hiçbi durumu yok. En azından siz de bahsetmemişsiniz o zaman bu durum eşinizle, dayısı arasında. Bu kadar müdaheleci olmanızın sebebi ne ki? :) Bırakın kocanız koskocaman insan, kime nasıl davranacağını kendi hesap eder.

Siz de eğer istemiyorsanız aranıza mesafe koyarsınız. Sırf siz istemiyorsunuz diye eşinizin de gitmemesi anlamsız olur(eğer gitmek isterse).

Boşver kendi yașasın gorsun karisma bence. Koskoca adam yanlisin sonuclarina kendi katlanabilir, onun yerine dusunmek zorunda degilsin.

Hayatından cikarmasi benim girisimimle olmaz zaten.Ama kendi de goruyor bazi huylarina cok kiziyor mesela ama iste hemen yumusuyor unutuyo yapilanlari ,kkonusulanlari buna ragmen.Enson yaptgindan beridir uzak durmaya baslamisti ne guzel ,kendi gormeye basladi demistim ama anlamamis ki, yine dayici olmus bile bizimki emrine amade ..Herkes ona diyor zaten cok yuz veriyosun diye ama nafile.kafasini kirar dayisini kirmaz..boyle bi dayi kullanmasin da napsin yani..boyle yegen bulmus.ailede onun arkasinda duran tek kisi benim kocam olur da..Kiymetini bilse amenna basim üstüne elbette.Ama detaya girmiyorum yasananlar okadar cokki artık biktirdi resmen ayakli tehlike,her aradginda yine ne derdi var ne huzursuzluk yayacak diye endiselenir oldum.

İnsanlari anlamak cok guc..esimi de anlayamiyorum,dayisini da...
Esim ile dayisi cok yakındır birbirini severler ancak cok da tartisirlar.yakin bir zamanda bir olay yasandi.dayisi esime telefonda uzucu seyler soyledi ve esim cok kirildi.bir muddet konusmadilar ,acikcasi ben dayisini pek samimi bulmazdim zaten ,kurnaz biri gibi geliyor bana,bu olayla esimin uzdugu için bu olumsuz duygularim güçlendi.simdi konuştuklarını öğrendim evet konusacaklardi , ömürlük kus kalmayacaklardi.ama bu kacinci esimi kirdigi? Tekrar yakinlasmalarini istemedim doğrusu.... Sanki artik isi dustugu icin eşimi arıyomus gibi hissediyorum,konusmanin sonunda da kontör gondermesini istedigini ogrendim.esim ara ara gönderirdi zaten ama bu son yaptigi seyin ustune uzun sure konusmadilar ve yeni yeni konusurken kontor istemesi cok ayip geldi bana.esim de olur hallederim dedi,ben de biraz soylendim sen deger vermeye devam et, dayin kiymetini ne guzel biliyor,seni kullaniyor vs dedim.esim hic birsey demedi.beni ciddiye mi almadi artik nedir bilmiyorum ama sıkıldım artik bu adamin kafasina göre davranmasindan.aralarina girmedim bu zamana kadar ama soğudum artik.ve yeniyilda bir araya gelme durumumuz var ve hic istemiyorum onu görmeyi..Napmaliyim, nasil dusunmeliyim?Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Mecburen bir araya gelecegiz illaki...

gönderdiği kontör toplasan 20-30 tl. bunun için akrabaların arasına sen girme. daha büyük maddi bir beklentisi olursa dayı efendinin o zaman müdahil olursun. bir araya geldiğinde mesafeni koru. kocanla aralarındaki ilişkiye de laf söyleme. çok konuşan kadın olursun boşuna eşinle aran bozulur.
emin ol kocan da her şeyin farkındadır ama erkekler ya egoları tavan bunların kendinin kullandırıldığını düşünmek/aklına getirmek istemiyor o sebeple sen söylediğinde batar. bırak ne halleri varsa görsünler.

En iyisi karışmayın. Rahatsız olduğunuz şeyleri de direk sitem ederek soylemeyin çaktırmadan ima edin kendisi anlasin

Back
X