İnsanlari anlamak cok guc..esimi de anlayamiyorum,dayisini da...
Esim ile dayisi cok yakındır birbirini severler ancak cok da tartisirlar.yakin bir zamanda bir olay yasandi.dayisi esime telefonda uzucu seyler soyledi ve esim cok kirildi.bir muddet konusmadilar ,acikcasi ben dayisini pek samimi bulmazdim zaten ,kurnaz biri gibi geliyor bana,bu olayla esimin uzdugu için bu olumsuz duygularim güçlendi.simdi konuştuklarını öğrendim evet konusacaklardi , ömürlük kus kalmayacaklardi.ama bu kacinci esimi kirdigi? Tekrar yakinlasmalarini istemedim doğrusu.... Sanki artik isi dustugu icin eşimi arıyomus gibi hissediyorum,konusmanin sonunda da kontör gondermesini istedigini ogrendim.esim ara ara gönderirdi zaten ama bu son yaptigi seyin ustune uzun sure konusmadilar ve yeni yeni konusurken kontor istemesi cok ayip geldi bana.esim de olur hallederim dedi,ben de biraz soylendim sen deger vermeye devam et, dayin kiymetini ne guzel biliyor,seni kullaniyor vs dedim.esim hic birsey demedi.beni ciddiye mi almadi artik nedir bilmiyorum ama sıkıldım artik bu adamin kafasina göre davranmasindan.aralarina girmedim bu zamana kadar ama soğudum artik.ve yeniyilda bir araya gelme durumumuz var ve hic istemiyorum onu görmeyi..Napmaliyim, nasil dusunmeliyim?Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Mecburen bir araya gelecegiz illaki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?