soğuyor muyuz?

ayseniil

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
214
0
316
Hatay
merhabalar kk üyeleri.. fikirlerinize ihtiyacım var.. sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve 6-7 aydır görüşmüyoruz. ayrıca son 1 haftadır doğru dürüst telde konuşmuyoruz. günde 2-3dk nasılsın napıyosun tamam ii geceler... bazı günlerde hiç konuşmuyoruz. önceden çok arayan bir değildi tartışırdım bu yüzden ama şimdi tartışmak bile içimden gelmiyor.. o aramıyorsa ben aramıyorum... ne yaparsa yapsın diyorum. acaba soğuyor muyum sevgim mi azaldı diyorum; bilmiyorum yoksa ramazanın ve sıcakların verdiği bu rehavet mi

''gözden uzak olan gönülden ırak olur'' durum bununla açıklanabilir belki de....... :S

ama tabi ki bilinmez :S

1.5 yıl olacak nerdeyse ya uzak olmanın verdiği bıkkınlıktır belki de bilemiyorum ama bazı erkekler gibi yanımda ol falan diyen biri değildir.

aslında şunu da sorayım her ilişkide belli bir dönem soğumak ilgisiz olmak doğal mıdır? sizin ilişkilerinizde de böyle anlarınız oldu mu?

ara ara eskı sevgılılerımde oldu düzeldi sonrasında ... ama şuanda yalnızım ayrılık sebepleri daha ciddi şeylerdi ufak tefek soğumalar degıldı ben de:)

Şehirleriniz arası çok uzak mı ki görüşmüyorsunuz? Ay o soğuma gibi şeyi ben de düşünmüştüm biraralar gerçi benim kuruntummuş ama dönem dönem boşluk olması normaldir ilişkilerde bence ardından birbirinize daha çok alışırsınız o boşluk dönemi geçerse ve onun verdiği bir rahatlık ve sıcaklık olur bu sefer konuşurken canım inşallah sizde de öyle olur :114:

canım uzaklıkla alakalıdır insan özleyince tahamülü kalmıyo bazı şeylere zaman zaman olan bişey gelip geçicidir inşallah..

monotonluktan kaynaklanıyor bu soğukluklar. farklı şeyler yapmadığınız sürece de durumunuz daha da kötüleşecektir. bu yüzden farklı şehirlerden ilişki yürütmek zordur. bence yol yakınken ayrılın. çünkü düzeleceğini sanmıyorum.

yani monotonluktan olabilir ama bunu sebep gösterip ayrılma yoluna gitmek.... ? bilmiyorum belki de doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…