Sohbet olsun diye actim

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Merhaba kizlar.hep sikinti konusucak degiliZ.birazda dedi kodu yapalim. nisanlinizla ve ya esinizle nasil tanisdiniz?evlendikden sonra neler degisti?size ne diye hitap ediyor? cok merakediyorum evlendikden sonra degismeyen evlilik varmi?ilk gunki gibi olan ask tutku varmi?yoksa en fazla bi kac aymi o tutku kaliyor.lutfen istemeyen yazmasin yada kotu yorumunu kendisine saklasin.

Biz üniversitede tanıştık. Genelde ismimizle hitap ediyoruz, bazen aşkım, bitanem, herşeyim vs. gibi klasik sözler. Genelde öyle şeyleri ben kızdığımda söyler :KK70: böyle sözleri sevgi ölçütü olarak görmüyorum. Farklı şeyler belli eder sevgiyi.

Biz daha birkaç aylığız fakat zamanla elbette ilk günkü gibi olmayacaktır. Daha durgun ve sakin bir yapıya geçilir. Saygı sevgi kaybedilmediği sürece bu çok normal.

Merhabalar

Evlendikten bikay ay sonra erkek kendini saliyor (benimki öyleydi) mesela bir yere cikacagimiz zaman eskisi gibi özen göstermiyor (malesef :KK11:)

Tabiki tartismalar falan oluyor ama sevgi oldugu sürece insan kiyamiyor hemen barisiyor

Merhabalar

Evlendikten bikay ay sonra erkek kendini saliyor (benimki öyleydi) mesela bir yere cikacagimiz zaman eskisi gibi özen göstermiyor (malesef :KK11:)

Tabiki tartismalar falan oluyor ama sevgi oldugu sürece insan kiyamiyor hemen barisiyor
Evet ya bizdede oyle malesef.4 ay oluyor evelenelo degisti.ama insan istiyoki ilk gunki gibi olsun )))

Evet ya bizdede oyle malesef.4 ay oluyor evelenelo degisti.ama insan istiyoki ilk gunki gibi olsun )))
Aynen öyle cnm ama sevgisini belli ettigi sürece katlanabilirim.
Baktim ki ilgi de göstermiyor kendim disari cikiyorum arkadaslarla takiliyorum sonraaa hop bi bakmisim afedersiniz wc ye gidince bile acele edip geliyor :KK70:

Biz tanıdıklar vasıtasıyla tanıştık. O gün nasıl tanıdıysam nikahtan sonra da, aynı eve girince de aynı insandi( masallah esime) 4. yilimizdayiz hala özel günleri önemser, özel günler dışında da beni de kızımı da hediyesiz birakmaz( bir gül, beğendiği, begenecegimi düşündüğü , emin olmadığında alayim mi diye sordugu bir bluz gibi) Hala aşığım bunu dile getiririm ve çok seviyorum. Ufak tartışmalar oluyor. Hemen özür diler barışırız. Bebekten sonra hayatımız biraz değişti. Önceliğimiz bebeğimiz oldu ama onu uyutunca birlikt e bir film izleyip sohbet edebiliyoruz.

Evde dışarıda askim hayatim birtanem diye hitap ederiz birbirimize. Dışarıda el ele yürürüz. Ailelerin yanında adimizla hitap ediyoruz. O da aşkımlı cicimli konuşunca rahatsız oluyorlarmış. Dile getirdiler. Biz de saygı duyduk.

Biz tanıdıklar vasıtasıyla tanıştık. O gün nasıl tanıdıysam nikahtan sonra da, aynı eve girince de aynı insandi( masallah esime) 4. yilimizdayiz hala özel günleri önemser, özel günler dışında da beni de kızımı da hediyesiz birakmaz( bir gül, beğendiği, begenecegimi düşündüğü , emin olmadığında alayim mi diye sordugu bir bluz gibi) Hala aşığım bunu dile getiririm ve çok seviyorum. Ufak tartışmalar oluyor. Hemen özür diler barışırız. Bebekten sonra hayatımız biraz değişti. Önceliğimiz bebeğimiz oldu ama onu uyutunca birlikt e bir film izleyip sohbet edebiliyoruz.
Ayy cok iyi hep boyle devam eder insallah.

Bizimki ünv aşkı 12 yıldır tanışıyoruz 7 yıldır evliyiz iki çocuğumuz var zamanla her sey bizim için daha güzel oldu daha sıkı bağlandık eşim hem sevdiğim hem en özel seyler imi bile paylasabildiğim biri artık bakışarak anlasabiliyoruz:)

Back
X