Sohbetin Dibine vurmak

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Canı Sıkılan Sohbet etmek İsteyen Saçmalamak isteyen Canı Sıkılan Buraya Yazsın....

Neden canın sıkılıyor Elişim eniştem yokmu yanında ???

Göreve de ben yalnızım evde:(yaaaa ben neden kılo almıyrm kız yıyorumda bebegım buyumuyor mu acaba :(
Nereeden çıkartıyosun kız bunları sendeee bol bol balık tüket ceviz yee bal yeee...! kayınvalidemlerin orda yasemin var yeni doğum yaptı çok zayıftı 47 kilo ile hamile kaldım 51 kilo ile doğum yaptım dedi ve çocuğu sağlıklıydı. Saçmalama takma kafanı böyle şeylere doktora ne zaman gidicen

Nereeden çıkartıyosun kız bunları sendeee bol bol balık tüket ceviz yee bal yeee...! kayınvalidemlerin orda yasemin var yeni doğum yaptı çok zayıftı 47 kilo ile hamile kaldım 51 kilo ile doğum yaptım dedi ve çocuğu sağlıklıydı. Saçmalama takma kafanı böyle şeylere doktora ne zaman gidicen

Ayın 23nde gıdıcez ne bılıyım canım yaaa takıyorum kafama bılıyosun benı zaten anlatmama gerek yok kendımı :)

KIZZZ yasemeın su senın nısanına gelen mııı??iznikten gelmısler di yaa evlenecekmıyıdı neydi zayıf bıseyy dı hani
yok o değil de Nişana gelenden daha zayıf bu kız bi deri bi kemik düşün bebeği çok sağlıklıydı ama o annesinden korkusuna çocuk yapmıyor

Back
X