Şok açıklama: O adam benim babam değil

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
34.572
58.346
1.123
[h=2]Mısır'da 3 Temmuz'daki darbeyle görevinden uzaklaştırılan Muhammed Mursi'nin kızı Şeyma, duruşmalar sırasında kafes içinde mahkeme salonuna getirilen kişinin babası olmadığını iddia etti.[/h]Facebook hesabından bir açıklama yapan ŞeymaMursi, iddiasına delil olarak iki fotoğraf dapaylaşarak, "Ben eminim, bu babam değil. Siz de karşılaştırın ve görün" yazdı.
Şeyma'nın takipçileri de fotoğrafa çok sayıda yorum yaptı. Mısır medyasında geniş yankı bulan iddia konusunda resmi makamlardan henüz herhangi bir açıklama ya da yalanlama gelmedi.
icjpg_h938.jpg

http://www.haber7.com/afrika/haber/1146949-sok-aciklama-o-adam-benim-babam-degil

Valla babası gibi geldi bana. Kulakları falan aynı gibi.:44:

Aynen banada babası gibi geldi iki resme bakınca yeni hali zayıflamış sanki ama kızı neden öyle dedi bilemiyorum.:44::44:

Son düzenleme:
Babasının öldürüldüğünü düşünüyor olabilir ya da babası olmadığını düşündüğü kişi darbecilerin istediklerini söylecektir

Bazı liderlerin dublörleri vardı, hala da dublörü olan liderler olabilir, misal Saddam Hüseyin'in dublörleri vardı, dublörlerden birinin adı Mihail Ramazan'dır, hatta Saddam asıldıktan sonra çok spekülasyon yapıldı, aslında asılan dublörlerinden biriydi diye.

Böyle düşününce Mursi'nin kızının şüphe duyması olağan geliyor, eğer farklı bir maksat yoksa bir evlat babasını tanır diye düşünüyorum, fotoğraftaki kişi Mursi midir? %50-50, belki çoktan idam edildi, belki de kızı babasını bu halde görmenin psikolojisiyle babasının değişimine inanamıyor, bilemeyiz.

Back
X