Sok icindeyim 🥰😍 kimyasaldan sonra

İnşallah canım bugün 18 günüm çatlatma iğnesinin karnım ağrıdı şu an az ağrıyor açık kahve akıntı geldi test yaptım saat 2 de negatif çıktı regl mı oluyorum normal de günü gününe olurum yarın olmam lazımdı inşallah regl değildir 😢😔
İnşallah değildir de güzel haberler alırsın adetin ne zaman

İnşallah değildir de güzel haberler alırsın adetin ne zaman
Normal de bugün olmam lazımdı dün oldum kanddırlmak istedim hep o değildir dedim valla bi güzel de o al sana bekle biraz daha dedi reglım aşırı derece de mutsuzum ki Allah kimseyi hüsrana uğratmasın Herkese hayırlısıyla kolaylıkla evlatlar nasip etsin🤲🤲

Normal de bugün olmam lazımdı dün oldum kanddırlmak istedim hep o değildir dedim valla bi güzel de o al sana bekle biraz daha dedi reglım aşırı derece de mutsuzum ki Allah kimseyi hüsrana uğratmasın Herkese hayırlısıyla kolaylıkla evlatlar nasip etsin🤲🤲
En azından gecikme yaşamadan adetin oldun benim de yarın yada pazartesi olmam lazım bakalım inşallah en kısa sürede bizde nasip olur 🤲🤲🌸

Ben demistim sana kimyasaldan hemen sonra hsmile kaliniyo ben de ayni durumdayim su an 10+5 deyim. Saglikla gelsin miniginn

Kızlar geçen ay bende kimyasal geçirdim bunu adetimin 4 günü gecikmesinin kimyasaldan sonra adet gecikmesi yaşayan varmı gebelik testleri negatif

Back
X