- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
merhaba kızlar gecenin bu vakti titreye titreye yazıyorum bunları çünkü sizden başka kimsem yok benim şuan.belkide açtığım konulardan hatırlarsınız bir sevgilim var aslında vardı ama bugünden itibaren yok:'( kızlar 1,5 yıl önce yaşadığım olayın hesabını bana kalkıp şimdi soruyor.kısaca özetleyim.daha çıkmıyorduk 1,5 yıl öncesi onunla ve sadece netten konuşyorduk kendisi üni okduğum yerde orda tanıştık ama konuşuyorduk çıkmıyorduk daha neyse ben 1,5 yıl öncesinde arkadaşlarımla cafe de verilen bir partideydim onada gidicem arkadaşlarımla gelsene demiştim oda bana ben sevmem öyle yerleri dedi gelmem dedi tamam dedim ozaman sadece ne diyebilirim ki sevgili değilken neyse bir baktım bu geldi geceleri benimle nette sabahı eden adam ortama geldi ve benimle konuşmuyordu bile yanımdan geçti slm vermedi dibimde durup arkadaşlarımla konuştu ama bana bakmadı bile umursamadı bende ona inat aldım elime biramı deli gbi oynamaya başladım kızdırmak için ve bunu başarmıştımda deliye dönmüştü.sonra parti bitmişti ve ben kaldğım yurda döndüm arkadaşlarımla ben onların memleketinde üni okuyordum.neyse yurda girdim bu direk yazdı bana ne biçim insansın herkesi kendine baktırttın falan bi ton bağırıyordu sonra bende sana inat yaptım vs. demiştim sonra konuşup halletmiştik.Gelelim bu güne kardeşim mezuniyeti sonrası bara gitmişti ve orda içki içmiş sevgilimde resmini görmüş face de bana içkmi içmiş o falan dedi bende evet dedim içmiş annemde kızmıştı annem kızdı falan dedim bana dedi sende yapmıştın bi ara hatırlatırım dedi ve olay burdan patlak verdi bana oralara gitmek özentilik sende gitmiştin filmlerdeki .... kadınları gibi striptiz yapar gibi oynuyordun aklıma geldikçe deli oluyorum dedi bende sinirlendim sen nasıl konuşrsun bu kadar zaman sonra bana nasıl böyle üstünden geçmiş bişeyi hakaret edersin diye aradı beni sen gerizekalısın dedi sen aptalsın çocuk biliyo musun dedi sen salağın önde gidenisin dedi nasıl ağlıyorum telefonda dalga geçti benimle ayyy ayyy Allahın yarattığı yaratık ağlıomusun sen acımamımı bekliyorsun sana vah vahhh dedi bana açıklama yap diyor neymiş geçmişteki açıklamam tatmin etmemiş onu içinde tutmuş olay şimdi patlak vermiş beni orda o ortamda bir sürü insan görmüş ve beni o..... yerine koymuşlar ozaman orda sende beni savunsaydın tanıyordun dedim ne savuncam ya hakketiğin gibisin dedi asla savunmazdım dedi ağlıyorum kızlar nasıl titriyorum nefesim kesildi konuşamıyorum aptal konuşsana ne susuyorsun konuşamazsın demi dedi seni tanıyamıyorum sen bana nasıl hakaret edersin ya sen kimsin dedim bak bak bakkkkkk diyor sanamı sorcam hakareti diyor hakettiysen söylerim senden mi izin alıcam dedi dmekki evli olsak sen bana inat için gitçen başka adamların kollarına dedi neyim ben ya o......m dediğimde ise benim bişey söylememe gerek yokki sen kendini bak biliyorsun dedi hayatında ben olmasaydım sen bu şehirden çok kötü çıkardın dedi yaaaaaaaaaaaaaa:'( kızlar biitim burdaaaaaaaaaaaaaaaaaa bittiğim andıııııııııııııı hiç bişe diyemedim şok oldummmmm yazıklar olsun dedim sadece konuşmadım kapadı yüzüme ve dahada seni aramam dedi!!!!!!! Allah aşkınıza 18 ay geçmiş olayın üstünden hatta 19 bunca zamandan sonra bu olayı gündeme getirmesi bana hiç böyle hakaret etmemişti resmen dalga geçti telefonla konuşmamı taklit etti aşağıladı yaaaaaaaaaaa kızlar bu nedir yaaaaaaa bu kadar zamandan sonra kardeşimin içki içmesinden olayın buraya gelmesi mantıklımı yaaaaaaa nedir bu ben napayımmmmmmmmmmmmm bitti zaten artıkkkkkkkk daha asla dönmemmmmmmmmmmmmmmm konuşmamdaaaaaaaa sanki başka biri varda bana bahane üretti kızlar ne olur okuyun ve düşüncenizi söyleyin Allah rızası için şuan ağlamaktan gebericem şoktayımmmmmmmmmm başka biriydi sanki oooooooooooo:'(