• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şok oldum!!!:'(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
merhaba kızlar gecenin bu vakti titreye titreye yazıyorum bunları çünkü sizden başka kimsem yok benim şuan.belkide açtığım konulardan hatırlarsınız bir sevgilim var aslında vardı ama bugünden itibaren yok:'( kızlar 1,5 yıl önce yaşadığım olayın hesabını bana kalkıp şimdi soruyor.kısaca özetleyim.daha çıkmıyorduk 1,5 yıl öncesi onunla ve sadece netten konuşyorduk kendisi üni okduğum yerde orda tanıştık ama konuşuyorduk çıkmıyorduk daha neyse ben 1,5 yıl öncesinde arkadaşlarımla cafe de verilen bir partideydim onada gidicem arkadaşlarımla gelsene demiştim oda bana ben sevmem öyle yerleri dedi gelmem dedi tamam dedim ozaman sadece ne diyebilirim ki sevgili değilken neyse bir baktım bu geldi geceleri benimle nette sabahı eden adam ortama geldi ve benimle konuşmuyordu bile yanımdan geçti slm vermedi dibimde durup arkadaşlarımla konuştu ama bana bakmadı bile umursamadı bende ona inat aldım elime biramı deli gbi oynamaya başladım kızdırmak için ve bunu başarmıştımda deliye dönmüştü.sonra parti bitmişti ve ben kaldğım yurda döndüm arkadaşlarımla ben onların memleketinde üni okuyordum.neyse yurda girdim bu direk yazdı bana ne biçim insansın herkesi kendine baktırttın falan bi ton bağırıyordu sonra bende sana inat yaptım vs. demiştim sonra konuşup halletmiştik.Gelelim bu güne kardeşim mezuniyeti sonrası bara gitmişti ve orda içki içmiş sevgilimde resmini görmüş face de bana içkmi içmiş o falan dedi bende evet dedim içmiş annemde kızmıştı annem kızdı falan dedim bana dedi sende yapmıştın bi ara hatırlatırım dedi ve olay burdan patlak verdi bana oralara gitmek özentilik sende gitmiştin filmlerdeki .... kadınları gibi striptiz yapar gibi oynuyordun aklıma geldikçe deli oluyorum dedi bende sinirlendim sen nasıl konuşrsun bu kadar zaman sonra bana nasıl böyle üstünden geçmiş bişeyi hakaret edersin diye aradı beni sen gerizekalısın dedi sen aptalsın çocuk biliyo musun dedi sen salağın önde gidenisin dedi nasıl ağlıyorum telefonda dalga geçti benimle ayyy ayyy Allahın yarattığı yaratık ağlıomusun sen acımamımı bekliyorsun sana vah vahhh dedi bana açıklama yap diyor neymiş geçmişteki açıklamam tatmin etmemiş onu içinde tutmuş olay şimdi patlak vermiş beni orda o ortamda bir sürü insan görmüş ve beni o..... yerine koymuşlar ozaman orda sende beni savunsaydın tanıyordun dedim ne savuncam ya hakketiğin gibisin dedi asla savunmazdım dedi ağlıyorum kızlar nasıl titriyorum nefesim kesildi konuşamıyorum aptal konuşsana ne susuyorsun konuşamazsın demi dedi seni tanıyamıyorum sen bana nasıl hakaret edersin ya sen kimsin dedim bak bak bakkkkkk diyor sanamı sorcam hakareti diyor hakettiysen söylerim senden mi izin alıcam dedi dmekki evli olsak sen bana inat için gitçen başka adamların kollarına dedi neyim ben ya o......m dediğimde ise benim bişey söylememe gerek yokki sen kendini bak biliyorsun dedi hayatında ben olmasaydım sen bu şehirden çok kötü çıkardın dedi yaaaaaaaaaaaaaa:'( kızlar biitim burdaaaaaaaaaaaaaaaaaa bittiğim andıııııııııııııı hiç bişe diyemedim şok oldummmmm yazıklar olsun dedim sadece konuşmadım kapadı yüzüme ve dahada seni aramam dedi!!!!!!! Allah aşkınıza 18 ay geçmiş olayın üstünden hatta 19 bunca zamandan sonra bu olayı gündeme getirmesi bana hiç böyle hakaret etmemişti resmen dalga geçti telefonla konuşmamı taklit etti aşağıladı yaaaaaaaaaaa kızlar bu nedir yaaaaaaa bu kadar zamandan sonra kardeşimin içki içmesinden olayın buraya gelmesi mantıklımı yaaaaaaa nedir bu ben napayımmmmmmmmmmmmm bitti zaten artıkkkkkkkk daha asla dönmemmmmmmmmmmmmmmm konuşmamdaaaaaaaa sanki başka biri varda bana bahane üretti kızlar ne olur okuyun ve düşüncenizi söyleyin Allah rızası için şuan ağlamaktan gebericem şoktayımmmmmmmmmm başka biriydi sanki oooooooooooo:'(

seni baya asağılamıs ve üzmüş.
sen bunları hak etmiyorsun sevgilin bile olsa sana bunları diyemez!
Hiç aglama üzülme.biliyorum cok zor ama inan allah onun yanına bırakmaz öyle düşün sadece ve artık önüne bak bu insanı da hayatına bir daha alamaman dileğiyle..evli olsydınız ne derdi ne yapardı acaba ?

O sizi kaybetmiş üzülmeyin. Bi kere kim oluyor ki hakaret ediyor ne cüretle nerden alıyor o cesareti ne ayıp şey. Gercek yuzu ortaya cıkmıs bence kurtuldugunuza sevinin demek ki size karsi bi kin besliyormus icten ice. söylediklerine utansın. Oldugu kadar olmadigi kadeer.

Karaktersiz, ahlaksız, psikolojik sorunları olan birisi olduğunu söylesem umarım yanlış anlamazsın.
Benim de başımda 3 yıldır var böylesi. Her defasında alttan al ikizbalik, geçecek, düzelecek dedikçe daha çok azıttı.
Hiçbir zaman başkası mı var diye düşünmedim. Sadece problemleri var, özgüveni yok.. Saygısızlık anlayışsızlık güvensizlik had safhada..
Bi yerden baktığın zaman ise adam bana ölüp bitiyor, çok seviyor. Hakaret etmekten, her kavgada küfretmekten geri kalmıyor.
Öyle damarıma basıyor öyle canımı yakıyor ki, ben de susamıyorum bir yerden sonra.
Seninki bir daha aramayacağını söylemiş, benimki gibi.. Her defasında bunu söyleyip, sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi arıyor hala.
Ne bir özür, ne düzeltmek için bir çaba, ne de görüşüp konuşmaya başladıktan sonra tekrarlamama..
Sen sakın aldanma arkadaşım, affetme..

seni baya asağılamıs ve üzmüş.
sen bunları hak etmiyorsun sevgilin bile olsa sana bunları diyemez!
Hiç aglama üzülme.biliyorum cok zor ama inan allah onun yanına bırakmaz öyle düşün sadece ve artık önüne bak bu insanı da hayatına bir daha alamaman dileğiyle..evli olsydınız ne derdi ne yapardı acaba ?

o kadar aşağıladı ki beni jiyan yeter ya ne istiyorsun benden ne dememi bekliyorsun dedim ağlıyorum taklidimi yapıyor Allahın yarattığı insan evladıııııı anca ağlarsın demi diyor niye açıyorsun konuyu neden gernginlik yaratıyorsun durduk yere dedim kapanmıştı bu 18 ay önce dedim kapanmamıştı ki diyor sana saydıklarım bişeymi hepsini hakettin ki dedi yaaaaaaa ne olursa olsun onca şeyin hatırına ben haketmedim bunlarııı kafayı yemek üzereyim şok oldummmmmmmmmmm içim acıyor 2 yıl olucaktı neredeyse 2 yıl tanıdığım adamı ben göremedim resmen başkasıydııııııııııııııı:'(Allahımmmmm yardım et bana nolur:':(

Açıkçası o lafları duymaya başladıktan sonra telefonu hala kapatmamış olmana çok şaşırdım. Ben olsam ilk lafı daha bitmeden yüzüne kapatırdım, telefonu da kapatırdım. Biraz içime oturacağı doğrudur ama sonra güler geçerdim. Yahu düşünsene bu seviyedeki insanın lafları seni ağlatmayı hak ediyor mu? Dansın içine dert olduysa ne işi varmış acaba seninle? Bu tür dengesiz erkeklerden ne kadar çok var piyasada anlam veremiyorum. Boşver dengini bulsun kendisi. Senin karşına aklı başında biri elbet çıkar, bunları da iki gün sonra kimse hatırlamaz zaten merak etme. Dert etmeye değecek bir şey değil zaten. Ben ona sevmiştim, inanmıştım falan diyorsan da kafanda inandığın insanın gerçekte var olmadığını kabul etmelisin. Hem ilerde karşına istediğin biri gibi çıkmazsa da yine üzülme, saçma sapan bir insanı çekeceğine özgürce yaşamak daha güzel değil mi? Ağlama hiç cidden bak, senin yerinde olsam o kişinin zihniyetine üzülür, sonra da güler geçerdim.

Aylar sonra ayrılmak istemiş,bitirmeyi kafasına koymuş ve geçmişte kapattığı olayıda bahane etmiş.Sadece geçmiş konudaki bahaneye takılsaydı sana onca hakarettede bulunamazdı yinede.
Sana karşı sevgisi yok bu insanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karaktersiz, ahlaksız, psikolojik sorunları olan birisi olduğunu söylesem umarım yanlış anlamazsın.
Benim de başımda 3 yıldır var böylesi. Her defasında alttan al ikizbalik, geçecek, düzelecek dedikçe daha çok azıttı.
Hiçbir zaman başkası mı var diye düşünmedim. Sadece problemleri var, özgüveni yok.. Saygısızlık anlayışsızlık güvensizlik had safhada..
Bi yerden baktığın zaman ise adam bana ölüp bitiyor, çok seviyor. Hakaret etmekten, her kavgada küfretmekten geri kalmıyor.
Öyle damarıma basıyor öyle canımı yakıyor ki, ben de susamıyorum bir yerden sonra.
Seninki bir daha aramayacağını söylemiş, benimki gibi.. Her defasında bunu söyleyip, sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi arıyor hala.
Ne bir özür, ne düzeltmek için bir çaba, ne de görüşüp konuşmaya başladıktan sonra tekrarlamama..

tamda anlattıkların gibi aynısıııııııııı ikizbalık yemin ederim aynısııııııııı:'( özürdilemez sırnaşırdı bende çok sevdiğimden iki kızıp affederdimmmmmmmmm ama artık ne yüzle affederim bana kalkıp onca şeyi saydı bu kadarını affedememmmmmmmmm bitti bana demişti ben bitirirsem biter diye öncesinde sen bitiremezsin demişti korkuyorummmmmm:'(

siz neyi bekliyorsunuz peki geleceğinizi mahvetmesini mi ?

o kadar aşağıladı ki beni jiyan yeter ya ne istiyorsun benden ne dememi bekliyorsun dedim ağlıyorum taklidimi yapıyor Allahın yarattığı insan evladıııııı anca ağlarsın demi diyor niye açıyorsun konuyu neden gernginlik yaratıyorsun durduk yere dedim kapanmıştı bu 18 ay önce dedim kapanmamıştı ki diyor sana saydıklarım bişeymi hepsini hakettin ki dedi yaaaaaaa ne olursa olsun onca şeyin hatırına ben haketmedim bunlarııı kafayı yemek üzereyim şok oldummmmmmmmmmm içim acıyor 2 yıl olucaktı neredeyse 2 yıl tanıdığım adamı ben göremedim resmen başkasıydııııııııııııııı:'(Allahımmmmm yardım et bana nolur:':(
bence şükretmen gerekir en azından daha sevgiliyken bu insanı tanıdıgın için.
bosver bosver seni hak etmiyor ve seni sevmiyor acı ama gercek.

O sizi kaybetmiş üzülmeyin. Bi kere kim oluyor ki hakaret ediyor ne cüretle nerden alıyor o cesareti ne ayıp şey. Gercek yuzu ortaya cıkmıs bence kurtuldugunuza sevinin demek ki size karsi bi kin besliyormus icten ice. söylediklerine utansın. Oldugu kadar olmadigi kadeer.

kaybetti beni ama öyle şoktayım ki hiç bişey bile diyemedimmmmmmmm bitti delirsede bitti artıkkkk herşeyine katlandım ama yıl sonra bunları demesi beni kahrettiiiiiiiiii insan nasıl sevgilisine onca zaman sonra bunu dile getirebilir yaaaaaaa onca şey paylaştık diyorum hadi yaaaaaaaaaaa diyo banaaaaaaa:'(

belkıde ayrılmak ıçın bahane arıyordu
ve bu geldı aklına..

bılemeyız kı, ama üzme kendını kendı kaybeder adam gıbı konuşmak yerıne böyle yapan erkeklere uyuzz oluyorum :19:

Açıkçası o lafları duymaya başladıktan sonra telefonu hala kapatmamış olmana çok şaşırdım. Ben olsam ilk lafı daha bitmeden yüzüne kapatırdım, telefonu da kapatırdım. Biraz içime oturacağı doğrudur ama sonra güler geçerdim. Yahu düşünsene bu seviyedeki insanın lafları seni ağlatmayı hak ediyor mu? Dansın içine dert olduysa ne işi varmış acaba seninle? Bu tür dengesiz erkeklerden ne kadar çok var piyasada anlam veremiyorum. Boşver dengini bulsun kendisi. Senin karşına aklı başında biri elbet çıkar, bunları da iki gün sonra kimse hatırlamaz zaten merak etme. Dert etmeye değecek bir şey değil zaten. Ben ona sevmiştim, inanmıştım falan diyorsan da kafanda inandığın insanın gerçekte var olmadığını kabul etmelisin. Hem ilerde karşına istediğin biri gibi çıkmazsa da yine üzülme, saçma sapan bir insanı çekeceğine özgürce yaşamak daha güzel değil mi? Ağlama hiç cidden bak, senin yerinde olsam o kişinin zihniyetine üzülür, sonra da güler geçerdim.

neye yanıyorum biliyor musun onca şeyin ardından bana hiç kötü söz etmemişken bir anda bunları sayması haketmediğim halde sayması durup dururken sayması beni şok etti kapatamadım bile telefonu titredim resmen düştü elimden telefon kaldım öylece çok sevmiştim çok fedakarlık etmiştim çok değer vermiştim 3 saat öncesine hiç bişey yokken benimle böyle konuştu insan inanamıyor delirdim sanırım dedim hala daha kulağımda çınlıyor sesi haketmedim yaaaaaaaaaaa çok aşağılandım ben ne yaptım ona:'( bitti zatennnnnnnnnn asla dönmemmmm biliyorum ağlaıcam 2-3 gün ama bitti gururumu bile yok saymıştım ama artık yokkkkkkkkkkkk ben yokummmmmmmmmmm

size tevsiyem ardınıza bakmayın.yolunuz açık olsun bu gün size hakaret eden yarın kim bilir neler yapar.ağlarsınız ağlarsınız ama inanın geçecek bu günler.zararın neresinden dönseniz kardır zaten.ben neden o bunları söylerken sustun demiycm başlıkda ki gibi şok olmuşsun cevap bile verememişsin.boş ver bundan sonra ağlasa yalvarsada ardına bakma.

Aylar sonra ayrılmak istemiş,bitirmeyi kafasına koymuş ve geçmişte kapattığı olayıda bahane etmiş.Sadece geçmiş konudaki bahaneye takılsaydı sana onca hakarettede bulunamazdı yinede.
Sana karşı sevgisi yok bu insanın.

gerçekten yokmuş çok safmışım keşke bana yaptğı hatalarını affetmek yerine alttan almak yerine önceden ayrılsaydım:'(

inan konuşacak halde değildim o an aklımı yitirmiştim sanki kaynar sular döküldü titredim telefon tüştü elimden o kapatmış zatennnnnnnnnn:'(

sakın bir anlık aşkına yenik düşüpte olanları sineye çekme şimdi üzül bir kere üzül geleceğini mahvetme yapmayın kızlar şunu küçük düşürmeyin kendinizi

Back
X