Şok Oldum!

Ben her zaman düzgün bir dille herşeyin zamanında söylenmesinden yanayım. Her zaman ben de yapamıyorum ama mesela o an "anne biraz yoruldum ve ben nasıl bu halimle ağır kaldırayım" vb gibi hem yorulduğunuzu hem de heralde kadın unuttuğu için- hamile olduğunuzu hatırlatıp yapmayabilirdiniz. Böylece şimdi bu kadar sinirli olmazdınız. Saygınız sonsuz bu çok güzel ama saygı ile kendini ezdirmeiy karıştırmamak lazım diye düşünüyorum. Siz de ezdirmeyin, çünkü kv niz ezmeye müsait gibi... :S

sen getir demeliydin canım bişey olsa Allah korusun aklıma getirmek istemiyorum yüzlerine bakmazdım öyle bişey olsa asla affetmezdim.

Ben her zaman düzgün bir dille herşeyin zamanında söylenmesinden yanayım. Her zaman ben de yapamıyorum ama mesela o an "anne biraz yoruldum ve ben nasıl bu halimle ağır kaldırayım" vb gibi hem yorulduğunuzu hem de heralde kadın unuttuğu için- hamile olduğunuzu hatırlatıp yapmayabilirdiniz. Böylece şimdi bu kadar sinirli olmazdınız. Saygınız sonsuz bu çok güzel ama saygı ile kendini ezdirmeiy karıştırmamak lazım diye düşünüyorum. Siz de ezdirmeyin, çünkü kv niz ezmeye müsait gibi... :S

canım 7 aylık hamilelik nasıl unutulur gözünün önünde göbüş

kendi kendime sinir oldum burda ya oda hamilelik geçirmiş sonuçta bilmiyomu ağır kaldırılmaması gerektiğini yoksa senimi deniyo anlamadım..
İyiki kaldırmamışsın sende dikkat et sen büyüğün ama boşvericen artık..
Bu arada Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu:16:

:53::53::53::53::53:

bende şok oldum. sanırım siz tezcanlı birisiniz ve o halinizle bile atılıyorsunuz birşey yapacağım diye.

kv'niz de nasılsa yapıyor ve de rahatsızlığını dile getirmiyor diye böyle davranmıştır. :31::31: biraz sizde canınızın kıymetini bilin. :34:

ama beşiği getittirmek neyin nesidir ya :20: oldukça sessiz bir yapınız var sanırım. kendinizi tatlı dille savunun derim.

------
benim çok yakın arkadaşım vardı . kv 'si doğumdan 10 gün önce sözde! yardıma diye yatılı gelmiş. ne yemek ne kahvaltı .. xxxxxx hadi yemek yap da yiyelim diyormus
:53: kadın ha dogurdu ha doguracak. banyosunu yapar ,arkasını toplamaz arkadasım 9 aylık banyo fırcalardı .:19::19::19: aklıma o geldi. yapmayın, böyle davranmalarına da müsade etmeyin lütfen.:31::31:

siz 2 canlısınız.

Vicdan olmayınca elden bişey gelmiyo işte, gelini sevmeyince karnındaki çocuğunda oğullarından olduğunu kabul etmiyolar demek ki, ben evlenmeden önce üst katımıza sırayla 2 hemşire taşınmıştı, birinin kocası polis birininki asker, eşleri nöbetçi olurdu eğitimde vs olurdu bi tıkırtı duysak hemen işkillenirdik, gerekirse ben kalırdım yanlarında, canları ne çekiyosa annem hazır ederdi sevaptır derdi, yedi kat el bize bu insanlar gerçi annem hala görüşüyo ama akraba değil can değil yani, anlamak mümkün değil

:53::53::53::53::53:

bende şok oldum. sanırım siz tezcanlı birisiniz ve o halinizle bile atılıyorsunuz birşey yapacağım diye.

kv'niz de nasılsa yapıyor ve de rahatsızlığını dile getirmiyor diye böyle davranmıştır. :31::31: biraz sizde canınızın kıymetini bilin. :34:

ama beşiği getittirmek neyin nesidir ya :20: oldukça sessiz bir yapınız var sanırım. kendinizi tatlı dille savunun derim.

------
benim çok yakın arkadaşım vardı . kv 'si doğumdan 10 gün önce sözde! yardıma diye yatılı gelmiş. ne yemek ne kahvaltı .. xxxxxx hadi yemek yap da yiyelim diyormus
:53: kadın ha dogurdu ha doguracak. banyosunu yapar ,arkasını toplamaz arkadasım 9 aylık banyo fırcalardı .:19::19::19: aklıma o geldi. yapmayın, böyle davranmalarına da müsade etmeyin lütfen.:31::31:

siz 2 canlısınız.

bişey diyince ayılıp bayılıyolarmış be canım
eşide karısını bir savunsa üç savunmuyo demek ki, akşama kadar onlarla altlı üstlü yüz göz olmak istemiyo anladığım kadarıyla, inşallah senin kv hayırlı biri çıkar

bişey diyince ayılıp bayılıyolarmış be canım
eşide karısını bir savunsa üç savunmuyo demek ki, akşama kadar onlarla altlı üstlü yüz göz olmak istemiyo anladığım kadarıyla, inşallah senin kv hayırlı biri çıkar

yaaaaa ben tümünü okuyamamıştım.. konu sahibi arkadaşta ayılıp bayılsa keşke karşılıklı :27: :26::26:

Allah herkesi vicdan sahibi ,merhametli insanlarla karşılaştırsın.

Amin Rabbim ağzından duysun.:31:

Back
X