şok oldum....

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim

Hayretler içindeyim, bir sağlık sorunu vb var mı? Sanki gelmek istememiş de bahane üretmiş gibi geldi bana. Hangi anne evladının bu en özel zamanında yanında olmak istemez ki...

Adet ne ya anne kızının yanında bu zamanda olmucaksa ne zaman olacakmış!

Sezaryen olursaniz nolcak ? Ben sezaryenle dogum yaptım. Ikinci gun falan tuvalette afedersiniz donumu bile cekemiyordum annem yardim etti hep. Bunlar kayinvalideyle basil olur?

Benim yanimda annem kaldi bi hafta kayinvalidem de gidip geldi yardıma. Annen ayıp etmiş ben asla kızımı yalniz birakmam bir saglik sorunum yoksa

Şu adetlerden de gerçekten bıktım, ne yani eşinizin annesi anne de sizinki evlendikten sonra annelikten feragat mi etmiş oluyor. Zaten kayınvalideniz anlayış göstermiş benim yanımda rahat edemezsin diye, eşinizde annenizin olmasını istemiş, anneniz daha ne adetinden bahsediyor acaba?

annenizle iletişiminiz normalde nasıldır? bir probleminiz mi var ki böyle birşey söyledi? yoksa garip geldi bana bir annenin kızını kayınvalideye emanet etmesi.. adet töreyi bilmem neyi bırakır varsa bile öyle birşey anneniz yanınıza gelir diye düşünürüm ben.

Hayretler içindeyim, bir sağlık sorunu vb var mı? Sanki gelmek istememiş de bahane üretmiş gibi geldi bana. Hangi anne evladının bu en özel zamanında yanında olmak istemez ki...
Hayr hic birzeyi yok babam uzak diye yollamiyo eminimki

Bende sezaryen oldum annem bir ay yanımda kaldı.Sonra kv geldi.Öyle bir adet nerde var merak ettim herkes garipsemiş aklın yolu bir..

Valla pes diyorum üzülmekte haklısın hangi anne kızının doğumunda yanında olmaz merak etmez hiç olur mu öyle şey bunun da adeti mi olurmuş tabii ki kız evlat annesinin yanında rahat eder o doğurmuş büyütmüş oralarda nasıl içi rahat edecek ben olsam konuşmazdım herhalde eşinize karşı da mahçup olacaksınız. Ben bebek tedavisi gördüm yumurtalarım toplanacaktı anneme dedim ki anne toplama günü gelmene gerek yok bir gün sonra gel sonra ki gün de transfer olacak o zaman gelirsin dedim zaten transferden sonra 2 hafta kalacaktı işlerimi yapacaktı ama dayanamadı sürpriz yaptı yumurta toplamadan bir gün önce geldi içi rahat etmez çünkü yani hele doğum ya torunu oluyor. Babanız ne diyor bu konuda peki.

Şu adetlerden de gerçekten bıktım, ne yani eşinizin annesi anne de sizinki evlendikten sonra annelikten feragat mi etmiş oluyor. Zaten kayınvalideniz anlayış göstermiş benim yanımda rahat edemezsin diye, eşinizde annenizin olmasını istemiş, anneniz daha ne adetinden bahsediyor acaba?
Herseyi gectim babam anneme kaynanasi varken sen gitsen gülerler seni demis dusunceye bakarmisin nefret ediyorum bunlar anne baba olmaz

Böyle ciddi bir konu mesajla mı konuşulur ? Arayın anlatın derdinizi, anneniz sonuçta sizi ortada bırakacak değil.

Back
X