sok sok sok

nebf

inci tanem biricik kizim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
2.031
1.661
133
ya arkasalar cok ama cok tuhaf inanilmasi zor alti yillik evliyim ve tedavim vardi gecen ay adet olmuyorum 26 gundur test yaptik esimin zoruyla hic umudu
yoktu ve kopkoyu iki cizgi yi gorduk sevincten agliyorum kac sattir koskoca alti yil tup bebek asilama ameliyat. asilama yapriricaktik hatta tupe karar verdik ikinci tup bebegi yani. yasimda 33 herseyi goze aldik su an soktayim allahim kucagima almayi nasip etsin.
anne olanlara hayran hayran baktim yillarca akittigim gozyaslari yanan yuregim cektigi
hasret gercekten biticekmi ruyami bu allahim yarin dra gidicez bu gece uyku yok bana cok ama cok mutluyuuyym hamileyiiimmmmmm

tebrik ederiiim :)
bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu bi' ömür geçirirsiniz dilerim kiii :)

Hayırlı olsun.:nazar::49:

Gözünüz aydın, çok sevindim, tebrik ederim.. :16:
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.. :nazar:
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah,amin. :nazar:

Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin yarın güzel haberlerini bekliyoruz:16:

hayırlı olsun :) inşallah bebegını sağlıcakla alırsın kucagına :21:

Öyle içten anlatinizki, ben baya duygulandim. Cok içtin sevindim sizin ve esiniz adina.
O kadar yil beklemekten sonra sanirim sizin mutlulugunuz su an tarif edilemez.
Demek hiç bir zaman umudu kesmiyecekmisin :)

Insallah saglikli bir sekilde hamilelik geçirip, sonunda bebeginizi kucaginiza alirsiniz. :16:

Çok sevindim adınıza,ne güzel bir mutluluk.:nazar::nazar:
Ekstra birşey yediniz mi yada içtiniz mi acaba?
Bizde çocuk hasreti çekiyoruz,umut oldu yazınız.:17:

Hayırlı olsun
Sağlıkla kucaklamak da nasib olur insallah
Ne güzel bir mucize. Rabbi'n hazinesi çok geniş. Beklenmedik anda sevindirmiş sizi.. Maşa'Allah :nazar::16:

:nazar:Hayırlı olsun :16::nazar: Allah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi:nazar: kocamaaaa:nazar:aaaaaaaann adam olmasını nasip etsin inşallahhhhh :)):nazar:

Son düzenleme:
Canım gözün aydın. .inşallah sağlıkla kucağına alırsın. .o kadar çok sevindim ki benim sipamda tekme atıyor tebrik ediyoruz seni ikimizde..canim su üç ayi inşallah güzel anlatırsin dikkat et kendine
Inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Hamileler den sağlıkla alsın inşallah kucağına

Allah gonlune gore versin insaallah:)

ya arkasalar cok ama cok tuhaf inanilmasi zor alti yillik evliyim ve tedavim vardi gecen ay adet olmuyorum 26 gundur test yaptik esimin zoruyla hic umudu
yoktu ve kopkoyu iki cizgi yi gorduk sevincten agliyorum kac sattir koskoca alti yil tup bebek asilama ameliyat. asilama yapriricaktik hatta tupe karar verdik ikinci tup bebegi yani. yasimda 33 herseyi goze aldik su an soktayim allahim kucagima almayi nasip etsin.
anne olanlara hayran hayran baktim yillarca akittigim gozyaslari yanan yuregim cektigi
hasret gercekten biticekmi ruyami bu allahim yarin dra gidicez bu gece uyku yok bana cok ama cok mutluyuuyym hamileyiiimmmmmm

bugün duyduğum en güzel haber ,rabbim güzel bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inş.

Gözünüz aydın
Hayırlısıyla Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin .
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah İsteyen herkese aynı sevinci yaşatsın

Gozunuz aydinn ya çok sevindim ya:)))..

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun sağlıkla sihhatle inşallah. .
:nazar:

tebriklerrrrrr.Sizin adiniza cok sevindim.Umarim bebek isteyen diger arkadaslar da bu isteklerine kavusurlar.Mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum size.Aksam aksam icimizi actiniz:))

Tebrikler canım benim:46:
Sağsalimmm kucağına al:49:
Darısı başıma inşallah cnm:16:

Back
X