Sokağa atılan minik bir golden daha...

ozlemekzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
51
11
48
Merhaba kızlar,dün gece sitemize bir golden bırakıp kaçmışlar.1 yaşlarında,dişi ve inanılmaz uysal.Tuvalet eğitimi de var,temel komutları da biliyor.niye vazgeçtiler anlamak mümkün değil Bugün veterinere götürdüm,karne çıkarttık ilk aşılarını yaptılar.Güvenli bir yuva bulana kadar benimle.Eğer Bursa'da güvendiğiniz ömürlük yuvası olabilecek birisi olursa benimle iletişime geçebilir misiniz?Şimdiden çok teşekkürler.Umarım hiçbir can terkedilmez de böyle tatsız konular görmeyiz bir daha...

Son düzenleme:
Konunuz ilgili bölüme taşındı bilginize..

Şansı bol olsun ömürlük yuvası olsun inşallah...

Insallah evden kacmissa sahibi bulunur. Egerki atmislarsada yeni yuva bulur insallah yavrum

Merhaba kızlar uzun zaman oldu giremedim,apartman görevlimiz bi arabadan atıp kaçtıklarını söyledi,uzun zamandır da hem kayıp hem yeni yuva ilanı var ancak öyle insanlarla karşılaştım ki vermeye korkuyorum.dişi olması da üretim çiftliklerinin ilgisini çekiyor.Hala benimle,gerçek bir yuva bulana kadar da kimseye vermeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…