- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
arkadaşlar bugün yasak gelicek gibi bi söylentiler var ne kadar doğru?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok inanmıyorum da acaba olurmu diye sormak istedimyok sosyal medya soylentısı hıc kesın boyle olcak dıye acıklama olmadan ınanmayın.
Evet bende dinledim bi kadınla bi Adam çok inandırıcı konuşuyorlarBiri ses kaydı cikarmis bu Konu hakkinda kimdir acaba
Bende makarna felan un aldım duyunca stok yaptım acikcasiBenim arkadaşımın eşi polis ve böyle şeylere inanmayın diyor. Bu tür söylentiler çıkaranlar için soruşturma başlatılıyormuş. Nakit para bulundurun,stok yapın bunlara gerek yok diyor.
Gerçeğe dönüşür diyorsunuzda bizim gibi dar gelirli insanlar nasıl gecinicek dün otelde çalısan eşime ücretsiz izin vermişler bugün kendi işine bakmaya çalışıyor destek yok devletten her yer tek tek kapanıyor.
Allah yardımcımız olsun
2 cocukluyum kara kara düşünmeden saçlarım beyazlayacak allah bu virüsü üreteninde yayanında bildiği gibi yapsın.Canim sokağa çıkma yasağı artık çıksa da çıkmasa da ipin ucu kaçtı zaten Bu sektörler domino taşı issiz ordusu yaratacak
esımın ıs yerı yıllık ızınlerıne cıkartıyor 15 gun zorakı gibi. ama cok ıyı oldu bu. pazartesı gıtmeyecek.. bazı ıs yerlerınde de beyaz yakaları ızıne ayrııyorlar bakalım gıdısat neyı gosterecekYok inanmıyorum da acaba olurmu diye sormak istedim
Tamam haklı olabilirsiniz ama sonucunda ölüm var hangisi size daha mantıklı geliyorGerçeğe dönüşür diyorsunuzda bizim gibi dar gelirli insanlar nasıl gecinicek dün otelde çalısan eşime ücretsiz izin vermişler bugün kendi işine bakmaya çalışıyor destek yok devletten her yer tek tek kapanıyor.
Allah yardımcımız olsun
Açlıktan da ölebiliriz ozaman biz haklısın canım anladım :)
Inanmiyorum ama olabiliryok sosyal medya soylentısı hıc kesın boyle olcak dıye acıklama olmadan ınanmayın.
Aslında olsa iyi olur öğretmenler öğrenciler evde fabrikada çalışan işçiler sabah akşam çalışıyor çıkacaksa herkes çıksınSöylenti var evet açıklama olmadan kimse bir şey diyemez
Aynen canım çok iyi olmuş keşke herkese verilseesımın ıs yerı yıllık ızınlerıne cıkartıyor 15 gun zorakı gibi. ama cok ıyı oldu bu. pazartesı gıtmeyecek.. bazı ıs yerlerınde de beyaz yakaları ızıne ayrııyorlar bakalım gıdısat neyı gosterecek