Sokağa çıkma yasağı

söylenti umarım gerçeğe döner. Bence olması gereken bir durum. bir kısım için değil hepimizinde sağlığı söz konusu

halk hala o kadar bilinçsiz ki ancak yasak ile evlere kapanacak herkes.
ekonomik olarak çok zor ancak diğer türlü işin ucunda ölüm var.
bugün değil ancak böyle giderse önümüzdeki hafta gerçek olabilir.

Benim arkadaşımın eşi polis ve böyle şeylere inanmayın diyor. Bu tür söylentiler çıkaranlar için soruşturma başlatılıyormuş. Nakit para bulundurun,stok yapın bunlara gerek yok diyor.

Biri ses kaydı cikarmis bu Konu hakkinda kimdir acaba
Evet bende dinledim bi kadınla bi Adam çok inandırıcı konuşuyorlar
Benim arkadaşımın eşi polis ve böyle şeylere inanmayın diyor. Bu tür söylentiler çıkaranlar için soruşturma başlatılıyormuş. Nakit para bulundurun,stok yapın bunlara gerek yok diyor.
Bende makarna felan un aldım duyunca stok yaptım acikcasi

Gerçeğe dönüşür diyorsunuzda bizim gibi dar gelirli insanlar nasıl gecinicek dün otelde çalısan eşime ücretsiz izin vermişler bugün kendi işine bakmaya çalışıyor destek yok devletten her yer tek tek kapanıyor.
Allah yardımcımız olsun

Canim sokağa çıkma yasağı artık çıksa da çıkmasa da ipin ucu kaçtı zaten Bu sektörler domino taşı issiz ordusu yaratacak

Gerçeğe dönüşür diyorsunuzda bizim gibi dar gelirli insanlar nasıl gecinicek dün otelde çalısan eşime ücretsiz izin vermişler bugün kendi işine bakmaya çalışıyor destek yok devletten her yer tek tek kapanıyor.
Allah yardımcımız olsun
Tamam haklı olabilirsiniz ama sonucunda ölüm var hangisi size daha mantıklı geliyor

Back
X