- 17 Mart 2012
- 6.769
- 2.496
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Merhaba herkese, anneme arabayla 10 dk uzaklıkta mesafede tek başıma yaşıyorum. Annem de tek. Her işini ben hallederim. Zaten hiçbir yere çıkarmıyorum, çarşı pazar alışveriş hepsini ben yapıp götürüyorum evine. Her gün olmasa da 2 günde 1 mutlaka uğrar bakarım. Şimdi bu kapanma sürecinde annem yalnız kalamayacağını ve yanımda kalmak istediğini söyledi. Açıkçası benim de gönlüm razı değil 18 gün tek başına kalmasına. Başına bir şey gelse, bir ihtiyacı olsa çıkıp gidemem yasak var diye. Markete gitmesini de istemiyorum. O sebeple yanıma alacağım annemi.
Yalnız benim ikametgahım hala annemin evinde. Pazartesi günü de annemin 2. doz aşı randevusu var. Ben aracımla annemi aşıya götürüp getirsem ikametgahınızdan farklı bir yerde oturuyorsunuz vs vs diye ceza yer miyiz acaba? Bugün polise de sordum annemin randevusunu belgelemek kaydıyla araçla aşıya götürebilir miyim diye. Evet götürebilirsiniz dediler de. Emin olamadım hala. Durduk yere 3 bin tl ceza yemek istemem.Benzer durum yaşamış ola varsa diye bir sormak istedim. Teşekkürler herkese, sağlıklı günler..
Aa, bunu bilmiyordum. Bir araştırayım. Çok teşekkürler.E devletten 2. Adres bildirebilirsiniz o zmn sorun olmaz diye dusunuyorum
Aa, bunu bilmiyordum. Bir araştırayım. Çok teşekkürler.
Bunu araştırdım e devletten ama bulamadım. Birlikte oturma diye bir seçenek var. Ama orada da diğer ikametgahı tamamen siliyor gibi algıladım. İkametgahımı değiştireyim dedim üzerinden 20 günden fazla geçtiği için nüfus müdürlüğüne gidin diyor.Sanirim nufus mudurluklerini hafifletmek adina e devletten hallediliyor
Ben yillarca 2 adres kullandim mecburen.
Ne bileyim vallahi iyice paranoyak olduk bu süreçte..Sağlık söz konusu olunca bu kadar ayrıntıya takılamaz kimse merak etmeyin. Aşı randevunuzu gösterdiğiniz taktirde nereden nereye gidiyorsunuz derdine düşmezler.
Bana da öyle geliyor.. Teşekkür ederim.bence hic sorun yasamazsiniz sonucta evden hic cikilmayacak diye birsey yok. market vs ye gidilecekmis gibi dusunun yabi ben sorun yasayacaginizi sanmam
Bunu araştırdım e devletten ama bulamadım. Birlikte oturma diye bir seçenek var. Ama orada da diğer ikametgahı tamamen siliyor gibi algıladım. İkametgahımı değiştireyim dedim üzerinden 20 günden fazla geçtiği için nüfus müdürlüğüne gidin diyor.
Evet evet gördüm onu, bu 20 gün muhabbeti sebebiyle sistem ilerlememe izin vermedi. Yine de teşekkür ederim.Adres degisikligine kadar ilerlediginizde diger secenegi var yazlik kislik 2. Konut gibi
Ama bence problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?