Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkur ederim yanimda oldugunuz icin. Dediginiz gibi benin suclamadan arkamda oldu annem. Olayin oldugu gun annemle konusmustum ben konusucam bu olay hakkinda dedi. Xxin mahallede yardima gittigi dukkan sahibi bi abi vardi sever beni hep uyarmistir xx konusunda da.Annem de alisveris icin oraya ugramisti dun. Demis ablacim xx i taniyorsundur yanina yardima geliyormus arada yildizin annesiyim ben genclik hatasi bir arkadasliklari olmus eskiden diye. Abi direk demis abla ben Yildizi cok uyardim cok iyi terbiyeli iyi kalpli bi kiz yetistirmişsiniz benim de kizim var basinda soyledim yildiza xx serserinin teki yildizin soyledigi az bile her turlu pisligi belasi vardir işe yaramazın teki zarardan dönmüş dinlemedi bizi o takildigi arkadas cevresini de degistirsin ayseyle fatma yapti aralarini onlar bulastirdi xx le yildizi diye. Annem de demis ayseyle fatma iyi hos severim ama bu olaydan sonra zaten yildiz da pek cikip takilmiyor. Benim kizima laf atmis esim cok sinirli bi seferligine tasimadim dun aksam gordum xx i uyaracaktım eşim olay cikarir diye yapmadim ben kizimi serserilere yem olsun diye buyutmedim boyleleriyle olsun diye okutmadim bu seferlik bir sey yapmadim olan xxe olacak ama babasi duyarsa cok buyuk olay siz taniyorsunuz konusun diye dedim demis. Abi de konusurum abla ben onla haklisin demis. Xx den su ana kadar haber cikmadi umarim bu son gorusmemiz olur da defolup gider bi an once