- 10 Ekim 2014
- 33.002
- 148.749
- 798
- Konu Sahibi Elifbetull
Neden kedilerin köpeklerin birçok yavrusu oluyor hiç düşündünüz mü? Çünkü bir kısmının ölmesi gerekiyor. Peki Türkiye'de durum nasıl? Yavruları besleyerek hepsini yaşatarak doğanın dengesini bozuyorsunuz. İyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama durum böyle değil. Örneğin kediler 1000 tür canlıyı öldürebilir ve kedi nüfusunu ortalamanın dışına çıkartarak kuşların böceklerin ve diğer küçük memelilerin soyunun tükenmesine yol açıyorsunuz. Lütfen davranışlarınıza geniş çerçeveden bakın. İyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama gerçekten öyle mi diye bir sorgulayın
Ben hayvanları çok severim ama sadece kedileri köpekleri değil, diğer türleri de. O yüzden bu yazıyı yazdım.
Kediler kopekler hakkinda yorum yaparken sanki vahsi dogada yasiyorlasmis gibi yorum yapiyorsunuz ya insan deli oluyor.
Kac tane kedi devamli sincap,kuşla besleniyor yahu???? Ben hep çöp karistirmaya calistiklarini ve kafelerde yiyecek beklediklerini goruyorum. Avlanabilseler dayak yemeyi goze alarak oralarda 2 lokma icin beklemezler dimi?
Kendiniz ormanin ortasinda mi yasiyorsunuz ya da koy gibi biyerde yasiyorsunuz heralde.
Sehrin ortasinda ben sincap gormedim hic.
Zaten biz beslesekte daha yaşina basamamis kedileri arabalarin ezdigini cok gordum, insanlarin keyfii öldurdukleri???
Korkmayin istesekte o kadar yaşatamiyoruz zaten hepsini. Tutturmussunuz bir doga doga...