Bakacağım teşekkür ederimTemizmama sitesinden bonacibo aliyorduk biz Turkiyedeyken.
Minicik değiller büyümüşler biraz tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Hangi marka mama nereden alıyorsunuz acabaYenidogansa eğer sütle biberonla besliyor kimisi bizde ilk önce yaş mamayla başlamıştık çünkü fark ettiğimizde iki aylık falanlardı
istanbulda veterinerler cok iyi. yarali bir hayvan gorurseniz onu saklayin, 153ü arayin alip operasyonu yapip geri sokaga birakiyorlar. benim tatli kedim var sokakta besledigim , hep eve gelir bazen geceleri uyurdu. bir hafta yoktu sonra birden ameliyat olmus boynu dikisli geldi. sordum soruşturdum belediyeyi aramis mahalleli, onlar yaptırmislarMerhaba evin arkasına kediler yavrulamış. Toplu büyük paketlerden kedi maması almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı. Yakınımda petshop var orası mı daha uygun olur. İnternet mi? Fiyat performans açısından önerilerinizi alabilir miyim. Birde kedilere sahip çıkmak istiyorum. Siz nasıl bakıyorsunuz sokak kedilerine. Veteriner kontrol vs. Her türlü tavsiyeye açığım teşekkürler
Çok teşekkür ederim istanbulda yaşamıyorum. Ama belediyemizin de benzer hizmeti varmış.istanbulda veterinerler cok iyi. yarali bir hayvan gorurseniz onu saklayin, 153ü arayin alip operasyonu yapip geri sokaga birakiyorlar. benim tatli kedim var sokakta besledigim , hep eve gelir bazen geceleri uyurdu. bir hafta yoktu sonra birden ameliyat olmus boynu dikisli geldi. sordum soruşturdum belediyeyi aramis mahalleli, onlar yaptırmislar
aklinda olsun. kisirlasmalari icin de yine 153ü ara sor istersen biraz büyüyünce.
Tamamdır çok sağoluntemiz mama bono chibolarsan aliyorum ben yillardir, severek yiyorlar. hem uygun da
Herkes royal canin ve yaş mama alamaz sankiyeni yavruladıysa süt yapması için yavru kedi maması alın. valla ben kedime yedirdiğim mamadan koyuyorum kapının önüne deroyal canin kullanıyoruz. yaş mama da verebilirsiniz bol bol. ben evin etrafında kedişer doğum yaptığında ilk 2-3 gün yaş mama veriyordum.
yas mama ne kadar ki ya? migrosta 20-30 tlHerkes royal canin ve yaş mama alamaz sanki
Yaş mama bir sefer alacaksan 20 30 evet ucuz ama benim gibi mahalledeki sınırsız kediye bakarsan pahalı 15 kilo çuval alıyorum bir ay yetmiyor mesela. Royal canın yerine evdekilere nd tavsiye ederimyas mama ne kadar ki ya? migrosta 20-30 tl
royal canin için dediğim gibi bizim evdeki kedinin maması olduğu için her sabah kapının önüne koyuyoruz o mamadan da. özellikle onlar için almıyorum.
ama yazık değil mi yeni doğum yapmis
benim oğlum yemiyorYaş mama bir sefer alacaksan 20 30 evet ucuz ama benim gibi mahalledeki sınırsız kediye bakarsan pahalı 15 kilo çuval alıyorum bir ay yetmiyor mesela. Royal canın yerine evdekilere nd tavsiye ederim
Merhaba evin arkasına kediler yavrulamış. Toplu büyük paketlerden kedi maması almak istiyorum. Tavsiyeniz var mı. Yakınımda petshop var orası mı daha uygun olur. İnternet mi? Fiyat performans açısından önerilerinizi alabilir miyim. Birde kedilere sahip çıkmak istiyorum. Siz nasıl bakıyorsunuz sokak kedilerine. Veteriner kontrol vs. Her türlü tavsiyeye açığım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?