şuan memleketimdeyim burda coker cinsi kahverengi tüylü çok şirin bir ev köpeği var ama arka bacak baldırlarının derileri siyalamaya başlamış belliki hasta olduğu için atmışlar sokağa...ilk gün ayağına basabiliyordu bugün çok zzorlanıyor..su pilav et verdim..battaniye serdim orada yatıyor..ilkin yadırgadı gitti yan tarafına yine çimene yattı akşam soğuktanmıdır nedir battanıyenin üstüne yatmış..kaşıntısı,tüy dökülmesi yok ama deride siyaha yakın koyulaşmalar var..boynundada hafiften var..internetten ilaç araştırdım dicromec için iyi diyorlar ama koyunlara veriliyormuş dozunu ayarlarsak köpeklerde de olumlu sonuç alınabiliyormuş..belediye veterinerine danışayım diyorum ama var mı sizin bi fikriniz veya tecrübeniz? ayrıca köpeğe kene/pire tasması da alayım diyorum..resmini çekip koyarım uyuz başlangıcı diye tahmin ediyorum netten resimlerine de baktım ama anlayamadım pek..çünkü onunla örtüşen resim bulamadım..bugün çok iştahsız et koydum etrafında dolaştı ama yemedi..ne yapmalıyım? iğne vs yapamam sanırım tablet gibi oral yolla yutabileceği yiyebileceği bir ilaç önerirseniz çok sevinirim..yaşı da büyük değil sanırım..resmini çekince koyarım yardımlarınızı bekliyorum
ayrıca ona kulube tarzı bişey yapmak istiyorum (bizimkileri ikna edemedim eve almaya) nasıl yapsam bilemiyorum
ayrıca ona kulube tarzı bişey yapmak istiyorum (bizimkileri ikna edemedim eve almaya) nasıl yapsam bilemiyorum