Sokak köpeğini sahiplenmek için 9000 kilometre uçtu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Sokak köpeğini sahiplenmek için 9000 kilometre uçtu
fft107_mf5575114.Jpeg



http://www.radikal.com.tr/radikalist/sokak_kopegini_sahiplenmek_icin_9000_kilometre_uctu-1420037


RADİKAL - Georgia Bradley isimli genç kadın İngiltere ’deki Plymouth Üniversitesi’nde bir öğrenci . Yaz tatili için Girit’e gelen genç kadının tatilini neredeyse bir kabusa çevirecek olay ise Bradley sahildeyken yaşanmış. Kendisine yaklaşarak bir içecek ısmarlamak istediklerini söyleyen iki adamı reddeden Bradley, adamların kabalaşması üzerine oldukça paniklemiş. Bradley ve adamlar arasındaki gerginliği sezen sokak köpeği de Bradley’nin yardımına koşup, havlayarak adamları oradan uzaklaştırmış. Tatili bittikten sonra İngiltere’deki evine dönen genç kadın bu kez başka bir problemle karşılaşmış.

201508221342_03-.jpg

Daily Mail’da yer alan habere göre, ‘Eve döndüm ama o köpeği bir an bile aklımdan çıkaramıyordum. En yakın uçakla geri dönüp onu almak istedim, ki o uçakta iki hafta sonraydı. Biletimi aldım ama bunun büyük bir risk olduğunu biliyordum, sonuçta onu hiç bulamayabilirdik de. Ama onu sahilde gördüğüm o an, gerçekten çok mutlu oldum. Harikaydı!’ diyerek özetlemiş Pepper’ı sahiplenme sürecini.

201508221343_02-.jpg

Evcil hayvanların normal şartlarda bile uluslararası uçuşları pek çok farklı prosedüre tabi tutulurken, Girit sahilinde yaşayan bir sokak köpeğinin İngiltere’ye, sahipli bir hayvan olarak dönmesi tabii ki pek kolay olmamış. Onlarca evrak işi ve ödenen onca paradan sonra Pepper nihayet Bradley ile yeni hayatına başlayabilmiş. Onu Girit’teki o sahilden alıp İngiltere’ye getiren Georgia’ya Pepper’ın da bir sürprizi varmış bu arada. Yeni hayatına başladıktan bir hafta sonra Pepper altı tane yavru dünyaya getirmiş.

201508221343_04.jpg
 
Kara kızcık yaa yerim senin kıvırcık tüylerini!

Bugün işe gelirken caddede karşıdan karşıya geçen çok yaşlı, zor yürüyen bir kadın gördüm, elinde de köpekciğinin tasması vardı. Köpek de kadının hızından yürüyordu önden gidip koşturmaya çalışmıyordu. Biraz hızlı gitse arkasına dönüp bakıyor, bekliyordu teyzenin ona yetişmesini. Öyle yavaş yavaş, tatlı tatlı geçtiler karşıya. Güne güzel başladım resmen :)
 
Back
X