• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak önünde gürültülü konuşma şikayet edilebilir mi?

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.206
8.824
448
Evimin karşısındaki mekanda bir doğumgünü partisi var. İçerdeki gürültüden dolayı polis geldi birkere, gerçekten sesi azalttılar ama asıl sıkıntı mekanın önünde takılanların yüksek sesle muhabbet etmesi. Polis çağırsam ya da camdan uyarsam çok mu abes olur?

Son düzenleme:
KEŞKE OLSAYDI. Bizim emlakçı var tam karşıda. Telefonla öyle bi konuşuyor ki, birilerine sesini duyurmak için telefona ihtiyacı yok formaliteden ayıp olmasın diye kullanıyor o telefonu. Yoksa heryere seslenebilir ya. Bide her telefonla konuşurken dükkanın önüne çıkıyor, adamı evin içinde sandım geçen, korktum o derece..

KEŞKE OLSAYDI. Bizim emlakçı var tam karşıda. Telefonla öyle bi konuşuyor ki, birilerine sesini duyurmak için telefona ihtiyacı yok formaliteden ayıp olmasın diye kullanıyor o telefonu. Yoksa heryere seslenebilir ya. Bide her telefonla konuşurken dükkanın önüne çıkıyor, adamı evin içinde sandım geçen, korktum o derece..

Aynen evin içindeymiş gibi oluyor. Bizimki zaten bitişik 10'ar bloktan oluşan küçücük daracık bir sokak. Pıtrak gibi 3 farklı atölye/kafe açıldı sokağa ardarda. Resmen millet toplanıp evimin salonunda sosyalleşiyor gibi hissediyorum

Hergünse tamamda 1 günse idare edin poliside meşgul etmeyin.

Polis geldi tekrar daha ben aramadan, ama haftaiçi 1:30 sokak arasında parti yapmak için geç bir saat. Haftasonu olsa bukadar sinir olmam mesela.

Bir de polisin bir görevi de toplum huzurunu sağlamak, gürültü şikayeti yapınca hali hazırda semtte devriye gezen ekip bir uğruyor altı üstü, terör mücadeleyle, narkotiği aynı anda alarma geçirmiyoruz ki.

Ben camdan simitçiye dahi seslenemiyorum ya, duymuyor adam beni. Ezik miyim neyim :KK6:

Ahahahaah cazgir ol azcik :)
Benim evin karsisinda kor olasi bi cafe var
Bu yaz en az 3 kere sikayet ettim
Bir kerede aradim bagrindim
2 kere balkondan cemkirdim
Allahtan susuyorlar ama cekilcek cinsten degil o para kazaniyo diye
Ben neden gece 3 te gurultu cekiyorum.

Back
X