Bu konudada ufak bi tavsie veriyimkızlar şimdi ben sokaktaki kedileride beslemek istiyorum.parka 3 gün yürüyüşe gidiyorum orada yavru ve yetişkin kediler görüyorum.haftada 3 gün besleme yapmak istiyorum gittiğim zaman.daha önce marketten piliç burger,sosis,salam gibi şeyler veriyordum evimin çevresindekilere ama onları yürüyüş yaparken taşımam biraz zor olur.hep yanımda taşıyabileceğim uygun fiyatlı sokaktaki kedilerin severek yediği bir mama önerirseniz sevirim.
evimin yakınında petshop yok ondan hayvan gözden kaybolmadan doysun diye veriyordum.evet bencede sağlıksız ama aç olmasından iyi diye düşündümAslında işlenmiş etler hayvanlar için sağlıksız. Biz bilinçlenmiyoruz maksat karınları doysun diyoruz, fakat iyilik yapacağım derken kötülük yapıyoruz. Ama bu tür "gıdalara" para vereceğine, direk pet shoptan almanı tavsiye ederim. Poşet içerisinde de satılan var, kuru mama daha uygun. Onun haricinde çubuk mamalar oluyor, yine tavuk, dana vs tadında, onlar olabilir. Hem maddi yönden cebi de yakmaz.
yakınımdaki migrosa baktım ama göremedim dediğiniz mamalardan sanırım büyük olanlarda varBu konudada ufak bi tavsie veriyimbende beslwme yapiyorum ve migrostan dost mamalardan kedi sayisina gore paket aliyorum hem ekonomik hemde bir kedi icin bi paket yetiyor
Evet buyuk migrosda vardiyakınımdaki migrosa baktım ama göremedim dediğiniz mamalardan sanırım büyük olanlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?