Sokaktaki köpek, yardım!

Kitap kokusu

'4 yapraklı yonca'
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
3.279
6.302
78
İyi geceler hanımlar.
Şuanda evimin penceresinden gördüğüm bir durumu paylaşmak istedim.

Kaldırımda bir köpek, resmen ağlıyor, içim acıdı, ne yapılabilir?
Arka ayakları tutmuyor, buradan gördüğüm kadarıyla :(
Kalkamıyor...
Evde yalnızım.
Google dan baktım ama nereyi aramam gerektiğini bilemedim, ne yapmalı, nereyi aramalı, acil bir fikir verseniz.
Uyuyamam şimdi, çok yazık.
Çok da korkarım köpeklerden ama ne yapsam bilemedim, kimse de görmüyor hayvanı :(
Tenhadır bizim buralar.
Ankara-Yenimahalledeyim.

Bu saatte belediye görevlisi, veteriner bulunmaz.

Ben olsam hayvanı evimde bu gecelik misafir ederdim. Eski tişörtlerden yatak yapabilirsiniz. Yiyecek de artık ne varsa :) :) Ağrı kesici verebilirsiniz, ağrıdan acıdan ağlıyorsa.

Köpekler duygusal hayvanlar , yalnız bırakmazsanız kendini daha iyi hisseder diye düşünüyorum. Başını okşayın, sarılın derdi neyse geçer.

Sokak hayvanlarına ücretsiz bakan veterinerler var, yarın sabah götürürsünüz.

Bu saatte belediye görevlisi, veteriner bulunmaz.

Ben olsam hayvanı evimde bu gecelik misafir ederdim. Eski tişörtlerden yatak yapabilirsiniz. Yiyecek de artık ne varsa :) :) Ağrı kesici verebilirsiniz, ağrıdan acıdan ağlıyorsa.

Köpekler duygusal hayvanlar , yalnız bırakmazsanız kendini daha iyi hisseder diye düşünüyorum. Başını okşayın, sarılın derdi neyse geçer.

Sokak hayvanlarına ücretsiz bakan veterinerler var, yarın sabah götürürsünüz.
Güzel fikir ama....
Malesef yapamam.
İki bebeğim var ve şuanda yalnızım, eşim yok.
Ben cesaret edemem buna.

Dediğim gruplarda acil paylaşım yapın yanlz sizden tlfn numarası yada mecburı olarak adres isterler köpeğin resmni mutlaka çekin yazk hayvan acılar içinde ölmesin :KK43:(( çok üzüldüm bende Ankaradayım keşke yakın olsaydk en azından evime alırdım
Batıkent Çakırlar mevkiindeyim.
Buralar ıssız,köpek de çok, üst katlardayım, çektiğim foto işe yarar umarım..
Ama hiç insan geçmiyor :KK43:
Kaldım balkonda...
Çaresiz kaldım resmen...
Göz göre göre ölüme bırakmıcam. Polisi arıcam

Batıkent Çakırlar mevkiindeyim.
Buralar ıssız,köpek de çok, üst katlardayım, çektiğim foto işe yarar umarım..
Ama hiç insan geçmiyor :KK43:
Kaldım balkonda...
Çaresiz kaldım resmen...
Göz göre göre ölüme bırakmıcam. Polisi arıcam
Polisin müdahale edicegini sanmıyorum bi arayn bakalm inşallah olumlu dönüş olur

Volkan koc var facebookta. Ona ulasabilirsiniz. Genelde boyle olaylarla ilgileniyor. Orgutlemeyi iyi yapabilir. Patilikoy diye de bakabilirsiniz.
Evet volkan bey var ama bu saatte yardımı olurmu tek başına zor sanrm numarası yazıyor patilikoy sayfasında direk arayabilirsnz konu sahibi eşininde numarası var onada ulasablrsnz

Back
X