• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım,aldatıldım !

strawberrycake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
54
0
86
Ankara
kızlar beni bilen bilir bi konu açmıştım,sevgilimin benim soğukluğumdan şikayet etmesiyle ilgli meğer bahane arıyormuş kendine zaten soğuk davrandığımı düşündürecek hiçbişeyde yoktu ortada ! kendi suçunu örtbas etmeye çalışıyormuş.

Bu güne kadar ilk defa böyle iğrenç bi durumun içindeyim.ve şoktayım.çevremdeki hiç kimse buna inanamıyor.nasıl olur o seni deli gbi seviyor sen yanlış anlamışsındır yapmaz öyle bişey sana aşık falan filan.mesajları gösterdikten sonra hepsi 2 kuruşluk adam değişlmiş diyor.

bana 1 senedir platonik takılıyordu.bu sene konuştuk anlaşabileceğimi anladım ve benmde kanayan yaralarım vardı belki unuturum ümidiyle başladım.2.buçuk ay oldu.2 gün öncdede ayrıldık. ben ayrılmak istedğimde bundan 5 gün önce bana yalvarmştı btmesin diye.sonra kendsi tamam btsin dedi 3 gün sonra hiç ezdirmedim bütün sözlerini yüzüne vurdum.hep imkansızımdın derdi bana şansım döndü senden sonra derdi ilk defa bana aşık olduğunu söylemişti.dünde gerçek ortaya çıktı.bütün bunların sebebi başka biriymiş ve tahminime görede birlikteyken sürekli kavga ettiğimz kız..hiçbi zman toz kondurmuyordu onun yuzunden bana ağır laflarda söylemşti .ve inanın kız o kadar iticiki ama bi istisna var kız resmen kaşar ! ve o kullanılmışları seviyor bunu anladım...ve arkamdan aslında hiç sevmedim sadece etkilenmşim bunu anladım ben şimdi harbi harbi vuruldum gibi sözler söylemiş herkese..

hiç üzülmedim çünkü o beni üzebilecek kadar değerli değildi..
ama düşünüyorumda neden bu tutarsızlık ortada hiç mi adam gbi adam yok ? hepsi mi aynı ?hiçbirine güvenlmez mi? beni deli gbi sevdiğini söyleyen biri bunu yapıyorsa kimler neler yapıyordur ?
inanın şu anda nefret ediyorum ondan ve onun gibilerden.k bakmayın uzun oldu ama herkes ibret almalı diye düşünüyorum.

sevinmelısin bence en azından ıkı bucuk ay olmus. senınle aynı kaderı paylaşıyoruz bende aldatıldm.ben 3 yıl sonra gordum onun ne mal oldugunu. ustelık onu aıleme acıklamstm ve bu yaz nısan yapacaktık. ıyı kı olmams bazen sukredıyorum erken gordugume.

evet canım.o çok ciddiydi söz yapalım diyodu sürekli aile ortamına sokmaya çalışıyordu beni ben uzak duruyordum hep bu tür şeylerden.

gercekten zor bi durumdur eminim.senelrce süren evliliklerinden sonra anlıyolar insanlar aklım almıyor diyorum ya bu işe.şükretmeliyiz.Allah uzak tutsun böylelerinden..

ohh ne guzel kı kurtuluyosunn yol yakınken sevınmelısın bencede..
rabbım kocamannnnnnn yureklı bırını cıkarr inş karsınaaaa
hıcc dert etmeeeopuyorumnanaktan

bır sey farkettım cıddıyım ayagına yatıp,hatta evlenme teklıfı edıp sadeceee braz daha yakınlaşmak ıcın sılah olarak kullanıyorlar..cınsel anlmda yani:olmaz::kızgın: yanlış anlama sakın lafım sana asla degıa.s.:1hug:l

gerçekten üzüldüm canım. buna benzer şeyi şu sıralar yaşıyorum diyebilirim. sevgilim tarafından değil. sınıfımda bana aşık olduğunu söyleyen haç gecedir arayan mesaj çeken biri var. biliyorum ki sevgilisi de var. konuşmak istemiyorum tabiki. bana daha önce anlatmıştı ciddiyim ona karşı. ailesi ile tanışmayı düşünüyorum diye. şimdilerde de sana aşık oluyorum galiba, yok çok tatlısın, yok sesini duymadan uyuyamadım falan diyo. inan o kadar midem bulanmış durumda ki. hadi kız arkadaşı olmasa dicem tamam aşık olmuş ama sevgilisi var. bende konuşmak istemiyorum tabiki,işim olmaz,mutluluğumu bulduğuma inanıyorum ama erkeklerin bi çoğu böyle malesef :oklava:

cidden seviyorum ben sizi yaa.

canım gerçekten anlaybiliyorum gercekten dediğin gbi ama ummadıklarım adam olurken adam dediklerim insan bile olamamış.inanın hiç üzlmüyorum ya farklı şeyler yaşayıp pşman olsaydım ? yada senelrce brlikte olup ayrıldktan sonra öğrenseydim çok üzülürdüm.şimdi umrumda bile değil.umarım herkesin karşına kocaamn yürekli biri çıkar, a.s.

bende aynı durumdaydım canım çok çirkin iğrenç şeyler bunlar anladım.kişilksiz insanlardan uzak tutsun bizi allah :sinifsinif:

2.5 ayda anlamıssın şükret derim...
1. yılda seni elde edebilmek için ugraşmış sadeece ...
üzülme giden 2.5 aya olsun ya daha fazla zamanını çalsaydı..
kız gelince kızın haberi bile yoktur kimbilir....
hayatta herşey bizim için tecrübe oluo...buda sana bi tecrübe yanlışı dogruyu görmeden nasıl devam ederizki....
zor bi durum yıkıcı üzücü hiç takma bile devam sosyal hayatına cevrenle takılmaya onla iligli herşeyi sil.
uzak dur..

kızın haberi var ben şüpheliniyordum kızdan ama sevglimden emindim çünkü beni seviyordu asla yapmazdıı !
takmıyorum arkadaşlarımla takılmaya devam ediyorum,çok bağlanmadan btmesi çok iyi oldu pek sağlıklı bir ilşkide değildi zaten..hayatımdan tamamen çıkarttım onu bana uzak allaha yakın olsun...

hepsimi aynı sadece bunu merak ediyorum ?

Bence hemen hemen hepssi aynı.Bir kız gördüler mi dipleri düşüyor.Merak etme onunla da uzun soluklu bir ilişkisi olmaz.Bir de bu olay güzellik çirkinlik meselesi de değil.Bunu da vurgulamk isterim...

Son düzenleme:
hepsı aynı nerdeyse ıstısnalar nadırdır..
Bıde artık herkezden ne duyar oldum kızlar...
Sevgılımden ayrıldım 2 haftada yanında bırı var gezıo sevgılı yapmıŞŞ
arrtık hıÇbıŞeyın kıymetı kalmamıŞ bence....
Ask sevgı yalan...olmuŞ

prostat olsunlar :mymeka:

kurtulmuşun tez zamanda...
kızdada ne genişlik varmış. seni bile bile bişiler yaşamaya kalkıyo kafamçokkarıştı

ne kadar bayağı ve zavallılar değil mi!
önce beraberken aşkınızdan ölüp bitip geberiyorlar senisiz olamam aşığım diye...
terkedilincede yiğitliğr b.k sürdürmemek için aman hiç sevmemiştim sadece hoşlanıyordum..
çevir kazı yanmasın komik yaratık kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar nasıl anlıyorsunuz cidden durumumu ya.

hiç birine güvenim yok artık ben zaten bi lavuktan sonra tövbe etmşim buda aynı çıktı neyseki artık kmseye bağlanamıyorum acı çekmiyorum

katılıyorum hepsi prostat olsun innnşşş

kıza gelince kız profsyenel bi kaşar olduğu için söylicek tek kelimem yok.

Back
X