- 27 Ocak 2021
- 37
- 6
- 36
- 30
- Konu Sahibi Hayalegidenyol
-
Gebelik son reglinizin başladığı tarihten hesaplanır. Ve her kontrole gittiğinizde doktor size bu tarihi sorarak bebeği takip eder. Oradan hesaplayabilirsinizMerhabalar adetime 10 gün kala tesadüfen evde yaptığım testte çok silik çizgiyi görünce hamile olduğumu öğrendim. Kan testi verdiğimde sonuç 43.12 çıktı. Daha çok küçük. Sizce kaç haftalık olabilir? Başına gelen var mı? Sizlerin betası adete 10 gün kala kaçtı?
Evet oradan hesaplandığımda 23 günlük oluyor ama dediğim gibi reglime 10 gün var ve reglim yaklaşık 1 hafta sürdü yani 15 gün önce bitti diyebilirimGebelik son reglinizin başladığı tarihten hesaplanır. Ve her kontrole gittiğinizde doktor size bu tarihi sorarak bebeği takip eder. Oradan hesaplayabilirsiniz
Kaç gün sürdüğü Hiç önemli değil, reglinin başladığı günden hesaplanır. Yumurtanın oluşmaya başladığı günden sayılıyor. İlişkiye girilen günde değil.Evet oradan hesaplandığımda 23 günlük oluyor ama dediğim gibi reglime 10 gün var ve reglim yaklaşık 1 hafta sürdü yani 15 gün önce bitti diyebilirim
Evet canım baktırdım iki gün sonra 59 çıktı iki katı değil %40 yükselmiş yarın bir daha kan vereceğimCanım bende geçen hafta 10 gün varken öğrendim beta 19 çıktı 2 günde bir 40-105-311 en son dün 311 olarak devam ediyor adetim 4 gün var sen baktırdım mı beyana bidaha?
Evet oradan hesaplandığımda 23 günlük oluyor ama dediğim gibi reglime 10 gün var ve reglim yaklaşık 1 hafta sürdü yani 15 gün önce bitti diyebilirim
Aynen bende de test vermeden iki gün önce mide bulantısı baş dönmesi rahimde kasıklarda ağrı hepsini yaşıyorum bugün biraz iyiyim. Sizin sağlıklı bir gebelik mi oldu? Değerin iki günde iki katına çıkması gerekiyormuş fakat ben de %40 arttı çok üzgünümOlabilir benim de adetten bir hafta on gün önce silik çizgi vardı önemsemedim adetime yakın tekrar yaptım öyle belirginleşti. Ve işim daha garip kısmı gebelik oluşur oluşmaz benim bulantılarım, belirtilerim olmuş sebebini sonradan anladım.
Aynen bende de test vermeden iki gün önce mide bulantısı baş dönmesi rahimde kasıklarda ağrı hepsini yaşıyorum bugün biraz iyiyim. Sizin sağlıklı bir gebelik mi oldu? Değerin iki günde iki katına çıkması gerekiyormuş fakat ben de %40 arttı çok üzgünüm
Cnim sende mide yanmasi varmi? Daha 12 haftaligim ama 2 gundur mide yanmam basladi ve gece cok feci oluyor mecbur kusuyorum sanki agzimdan ates cikiyor bogazim tahris oluyir artikBen tahlili yaptırabildiğimde 5 haftadaydı o yüzden değerlerim iyiydi. Şu an için çok şükür bir sıkıntımız olmadı, şiddetli bulantı hariç.
Cnim sende mide yanmasi varmi? Daha 12 haftaligim ama 2 gundur mide yanmam basladi ve gece cok feci oluyor mecbur kusuyorum sanki agzimdan ates cikiyor bogazim tahris oluyir artik
Canım yaptırdın mı Bi daha kan testi nasıl değerlerinAynen bende de test vermeden iki gün önce mide bulantısı baş dönmesi rahimde kasıklarda ağrı hepsini yaşıyorum bugün biraz iyiyim. Sizin sağlıklı bir gebelik mi oldu? Değerin iki günde iki katına çıkması gerekiyormuş fakat ben de %40 arttı çok üzgünüm
59'dan 51'e düşmüş doktor direk kimyasal adetle atarsın dedi iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti yaCanım yaptırdın mı Bi daha kan testi nasıl değerlerin
ÜZÜLME CANIM BEN 1 SENE İÇİNDE SENİN GİBİ 3 TANE DÜŞÜK YAŞADIM..59'dan 51'e düşmüş doktor direk kimyasal adetle atarsın dedi iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti ya
Şu an gebesiniz galiba hayırlı olsun. Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız? Sizde de Pko mu var?ÜZÜLME CANIM BEN 1 SENE İÇİNDE SENİN GİBİ 3 TANE DÜŞÜK YAŞADIM..
Yok canım bendeŞu an gebesiniz galiba hayırlı olsun. Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız? Sizde de Pko mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?