Soktayim

gevens

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
439
13
318
Belçika
Kizlar nasil anlatsam nereden baslasam bilemedim

Benim eski isyerinde tanistigim ve uzun suredir birlikte oldugum bir erkek arkadasim vardi taki pazartesi gunune kadar
hatta mayisin sonunda ailesi ile bize geleceklerdi tanismaya
neyse biz gecen hafta 1 haftalik kayak seyahatine gittik birlikte fransaya
geri geldigimizde pazargunu onun ailesinin evinde kaldim ve pazartesi o ise gidince ben de odasina film almaya gitmistim ama nedendir bilmem yataginin altini kontrol etme gereksinimi duydum birden
iyikide bakmisim......
yataginin altinda 2 kutu ve birde eski model bir laptop vardi
once kutuyu actim, icinde eski sevgilisinin resimleri (5 yil birlikte olup nisanlandigi kiz- kiz bunu 3 ay boyunca aldattiktan sonra nisan ile bunuda atmis) ask mektuplari, hediyeler, kizin kendi ciplak resimleri ile yaptirdigi takvimler vardi
moralim cok bozuldu, bana bunlardan hic bahsetmemisti helede bunlari yataginin altinda sakladigindan
sonra benim aklima onceden anlattigi eski sevgilisi ile cektikleri film geldi sozde hic bakmiyormus evde biryerlerdeymismismis
sormayin cdye elimle koymus gibi 10dk da buldum
bulmasaydim keske icinde sadece birlikte yaptiklari film degil fotolar baska goruntuler ve yazismalari da vardi
dayanamadim aradim ve beni nir daha gormeye gelmemesini istedim ama nedenini soylememistim
anahtarlarima almaya gittigimde en azindan nedenini soylemem icin israr etti bende yataginin altindaki kutuyu buldugumu ve anlasilan onun eski sevgilisinini aklindan tamamen atamamis olmdugunu soyledim
ama o utanacagina bana hesap sormaya kalkti ve bana guvenmedigini soyyledi ve bana guvenmedigi icin o da iliskiyi bitirmenin daha iyi oldugunu soyledi
Simdi ne dusunsem ne desem bilemiyorum ama o gorduklerim aklima geldikce cok coookk kotu hissediyorum kendimi :59::58:

evet gerçekten bi şok sebebi belli unutamamış unutsa neden saklasın onca somut anıyı kaldıki aklındakilerde var üste çıkmaya çalışmış sana güvenmediğini söylemekle:43:Allah yardım etsin

ayy öyle bir adamla dünyada ben tek kalsam evlenmezdim valla verilmiş sadakan varmış kimbilir belki evlendikten sonrada devam ederdi onun bu rahatsızlığı..

Erkekler nadiren sever;bu yüzden de kolay unutamaz

Bu adam da belli ki unutamamış

Sen yıllarca aklında bu soruyla yaşamak istemezsin

Boşver gitmişi gitmiştir....

Tamam geçmiş önemli değil belki ama anıları hâlâ saklaması cok kotu ://
Eğer o ân sizi kaybetme korkusundan üzülseydi hemen onları yok etseydı , birşeyler yapsaydı affedin derdim..
Ama dünden razı gibi olmus ondaki durum :(
Gördüklerinizi bir müddet unutamamanız ya da üzülmeniz olası olabilir..Fakat geçicektir kısa zamanda..
Bence Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki böyle bir fırsat olmus ve yakalamıssınız..

geçmişte uzun ilişkisi olan erkeklerden uzak durun bence şimdiye kadarki tecrübelerimden söylüyorum bunu uzun bir ilişki sonrası erkekler sevipte kavuşamadığı kızları hiç unutamıyorlar onlar aklının bir köşesinde hep saplantı olarak kalıyor yani ona saplanıp kalıyorlar bunu hep gördüm ya nefret ediyorum erkeklerin bu eski sevgili sendromundan illa böylemi olmalı yani sende onu bırak boşver ya kendine geçmişi daha temiz böyle yaralı bir aşk mazisi olmayan birini bul kaç sene beraberlermiş nişanlanmışlar ama olmamış belliki adamın çok içine oturmuş yarası var kurtulamaz bu psikolojiden çok zor

evet gerçekten bi şok sebebi belli unutamamış unutsa neden saklasın onca somut anıyı kaldıki aklındakilerde var üste çıkmaya çalışmış sana güvenmediğini söylemekle:43:Allah yardım etsin

canim bende oyle dusundum
neymis o kutuyu hic acmiyormus falan falan madem acmiyor yataginin altinda ne isi var 3 yildir
filmi izlemiyorsa diger filmlerin arasinda ne isi var?
Ben ilerde iliskiye girecek olsam aklima gelmeyecek mi izlediklerim?
aklima o goruntuler gelmeyecek mi?

ooffff cok moral bozucu ......

Aldatılarak ayrılıdığı eski mazisini hatırlatmışsınız ona.. Unutamadığından dolayı saklamıyordur bence onları , psikolojik olarak farklı bir öfke taşıdığından dolayıdır sanırım.. Bence bakmıyordur bile.

Aldatılarak ayrılan erkeklerle bir hayat kurmak çok zor, heleki uzun süreli bir birliktelikleri varsa..

İlişkinizi ve kendinizi siz çok daha iyi biliyorsunuz.. Kararı siz vereceksiniz.

Ve ne bulmuşsanız bulun bence özel eşyalarını karıştırmanıza kızmasında haklı..

Hayır yatağın altında saklaması daha bi sinir bozucuymuş... Bari bi dolap üstünde fln saklasa, belki kaldırmıştır sonra da unutmuştur orda kalmıştır dersin...
Valla ne desem bilemedim...
Ama genede bulman gerekiyormuş senin için hayırlısı oymuş, şeytan dürtmüş ki yatağın altına bakmışsın...

ayy çok kötü bi durum üzüldüm senin adına.
Sanırım ben böyle bişeyi asla kaldıramazdım.. yani tmm yaşanmış bitmiş ama bitmişse onları saklamanın ne anlamı var :50: sanırım hala unutamamış.
Bi insan birini gerçekten silince unutunca zaten ona dair hiç bişey görmek istemez..
En azından benim için böyledir bu.
Ve bence o unutmuş olsa bile sen unutamazsın bu gördüklerini :50:

geçmişte uzun ilişkisi olan erkeklerden uzak durun bence şimdiye kadarki tecrübelerimden söylüyorum bunu uzun bir ilişki sonrası erkekler sevipte kavuşamadığı kızları hiç unutamıyorlar onlar aklının bir köşesinde hep saplantı olarak kalıyor yani ona saplanıp kalıyorlar bunu hep gördüm ya nefret ediyorum erkeklerin bu eski sevgili sendromundan illa böylemi olmalı yani sende onu bırak boşver ya kendine geçmişi daha temiz böyle yaralı bir aşk mazisi olmayan birini bul kaç sene beraberlermiş nişanlanmışlar ama olmamış belliki adamın çok içine oturmuş yarası var kurtulamaz bu psikolojiden çok zor

Canim haklisin bu konuda
gercekten ask degil saplanti onuyor
Iliskimizin en basinda ben pek emin degildim hislerimden hata birkac defa geri gonderdim onu
cok seye katlandi
evden attim, cok sey yaptim ama o hep anlayisli davrandi hep sabretti
gitmesini soyledigimlde bile arabanin icinde saatlerce beni bekledi disarda
ben eski esimin yanindan gelene kadar
hatta geri geldigimde o benden ozur dileyip agladi nedensiz
ama ona olan sevgimi gostermeye basladigim gun degisti isler
simde ben suclanir oldum
eskiyi yuzume vurmalar
tatile gittik
o ogretmen olarak gittigi icin ogleye kadar hergun ders veriyordu ona sozum yok ama sonra ailesi geldi aksam ustlerini ailesine verdi sonra kuzeni sonra baskalari ben butun gun odamdxa onu bekledim ve bu seyahate isimin olmadigi zamanda zorlukla gittim
ama yok beyfendi bana pazartesi gunu kutuyu buldugumu duyunca egoist damgasi vurdu
nbeymis tatilde naz yapmisim o yanimda yok diye egoistmisim
onun icin pozel butce ayarlamaya calisayim butun gunulu oda da geciureyim ama sonucta ben egoist oluyorum
ailesi ile zaten Yilda iki defa o kayak tatiline cikiyorlar
onun disinda birlikte yasiyor ailesiyle yani hergun gorusuyorlar
yani gercekten benim ondan bana zaman ayirmasini beklemem mi bencillik?

Bana gelicek adam, kafası da kalbi de boş gelsin bir tek beni sevsin ya... İnan bana ayrılman en iyisi. Geri de dönme. Unuttum onu diyecek, nerden bileceksin unuttuğunu?Baksana fotoğraflar filan kutunun içinde :S Kendi açımdan düşünüyorum, biriyle nişanlansam beni aldatsa bitse. Sonra biriyle çıkmaya başlasam ne kdr zaman sonra olursa olsun, gerçekten sevsem o çıktığımı... O kutu denizin dibini boylar. Ya da yakar geçerim. Ağırlık gibi gelir bana. Ama eğer unuttuğumu söylediğim halde , hala yatağımın altındalarsa, aklımdan çıkaramadığım , içime sinmeyen birşeyler vardır.

canım tecrübe konuşuyor emin ol ki unutamamış
ve şu cümlesinden anlaşılıyor ki oradaki foto vs şeylere senden daha fazla önem veriyor
yani o kızın anısının değeri bile senden fazla.
bence bitirmekle doğru olanı yapmışsın.
bişeyler yaşamış olabilir ama kafasında bitiren bir erkek bi kere sen niye karıştırıyorsun diye hesap sormaz ilk iş onları çöpe atar ya da senin gözünün önünde yakardı.
bana göre ayrılmakla mantıklı olanı yapmışsın hayırlısı olsun

canım uzak dur kesınlıkle,bazı arkadaslara kalsa sucsuz bakmıyodur felan ne demek yanı cıplak resımler felan hadı dıyelım sevmıyo nıye tutyo resımlerı tehdıt etmek ıcın mı boyle olsa bıle bu da kotu bı sey demek kı aklından atamamıs demektır ,cok hayırlı olmus

canım uzak dur kesınlıkle,bazı arkadaslara kalsa sucsuz bakmıyodur felan ne demek yanı cıplak resımler felan hadı dıyelım sevmıyo nıye tutyo resımlerı tehdıt etmek ıcın mı boyle olsa bıle bu da kotu bı sey demek kı aklından atamamıs demektır ,cok hayırlı olmus

tehdit icoin saklamadigina eminim
ama demekki atamiyor
bana cevabi herkesin bir gecmisi var
filmi atacagini soylemisti bana ama ben onu atman icin bulup izlemn lazim simdilik birak demiostim
ama fotolardan takvimlerden hic haberim yoktu

Eski eş sevgılı sını unutamayıp,ya da unutmak için başka kadınların duygularıyla oynayan erkeklerden tiksiniyorum !!!! sizin acılarınızın tamiri bir başka kadının acı cekmesımı gerekıyor demek... bu ne acımasızlık... otur erkek ol acını yaşa içinde bitir ,sonra başkalarını hayatına sok ....

Bir ayrılığın cezasını bütün kadınlar mı cekmek zorunda...

Aldatılan erkeğin pskoloji diye bir şeyı kalmıyor .... yanı şu cok dayanıklı,cesur dedığımız erkekler varya

bir acılarını yaşayıp sindiremıyecek kadar korkak ve acizler..Bizde bunlardan sevgılerıne yüreklılıkle sahıp cıkıp sarılmalarını beklıyoruz . Adamlar kendı içindekı duygularına sahıp olamıyorlarkı,ona buna yüklüyorlar .

boşverr sen daha iyilerine layıksın cnm demekki o kişi bu tarz kişilerden hoşnutmuş ve unutamamışş..sen kendi farkını ortaya koy koymuşsunda geriye dönüp bakma bileee üzülen sen olursunnn unutmaaa

boşverr sen daha iyilerine layıksın cnm demekki o kişi bu tarz kişilerden hoşnutmuş ve unutamamışş..sen kendi farkını ortaya koy koymuşsunda geriye dönüp bakma bileee üzülen sen olursunnn unutmaaa

canim nasil bir his bu biliyor musun
eve geldiginde kocani baska bir kadinla yatakta yakalasan daha farkli hissetmezsin sanirim

Back
X