• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım..!

bence aklı gayet sağlıklıdır boyle sapık ınsanlar yokmu dolu..

bi arkadasım anlattı gecen cocugun biri otobuste masturbasyon yapıyormus

e pes yanii
insanlık dramı
Allah ıslah etsin böylelerini...

:53::53::53::53::53: otobüsün içinde bende bir kere denk geldim böyle birşeye.
adam böyle baya bi esmerce tip biriydi.
ben cam kenarındaydım oda geldi yanıma oturdu.
elinde ceketi vardı.
tam önüne koyup duruyordu
bende lisedeydim o zaman.
baktım adam tuhaf tuhaf hareketler yapıyor bacağımı elledi.
adama otobüsün içinde öyle bağırdım ki şöfor az kalsın dövecekti
sonra indi git ş..z
bence size yapılan akli dengesi olmayan birinin yapacağı birşey
yani gözlük takması falan ilgin geldi :37:

Akli dengesi yerinde olup da böyle yapanların Allah belasını versin.
Ben de lisedeyken okul çıkışında bir adam arabayla önümü kesmişti kırmızı bir arabaydı. Elini malum yerine gezdirdi ama kapalıydı. Ağlayarak koştum hemen ordan. Psikolojim o kadar bozulmuştu ki nerde kırmızı araba görsem kafamda canlanıyordu o sahne :43: Araba kullanabildiğine göre akli dengesi yerinde. Gerçi olmayan beyninin neresindeyse o akıl :50:

İlknur ben seni Samsun sayfasında da görmüştüm. Doğdugumdan beri İstanbul'dayız ve budaki insanlardan çok bunaldık ve seneye Samsun'a taşınmayı planlıyoruz Atakum'dan ev bakıyor babam. Off orda da öyle insanlar var mı yaa :44: ve Samsun'da tavsiye edebilecegin nezih, denize sıfır ilçeler neresi ?

Akli dengesi yerinde olup da böyle yapanların Allah belasını versin.
Ben de lisedeyken okul çıkışında bir adam arabayla önümü kesmişti kırmızı bir arabaydı. Elini malum yerine gezdirdi ama kapalıydı. Ağlayarak koştum hemen ordan. Psikolojim o kadar bozulmuştu ki nerde kırmızı araba görsem kafamda canlanıyordu o sahne :43: Araba kullanabildiğine göre akli dengesi yerinde. Gerçi olmayan beyninin neresindeyse o akıl :50:

İlknur ben seni Samsun sayfasında da görmüştüm. Doğdugumdan beri İstanbul'dayız ve budaki insanlardan çok bunaldık ve seneye Samsun'a taşınmayı planlıyoruz Atakum'dan ev bakıyor babam. Off orda da öyle insanlar var mı yaa :44: ve Samsun'da tavsiye edebilecegin nezih, denize sıfır ilçeler neresi ?

Samsun' da yaşanan olaylar İstanbul'u aratmıyor ki...

Dayıları tecavüz etti - Mynet Yurt Haber

http://www.uludagsozluk.com/k/tecavüz-olaylarının-çoğunun-samsun-da-yaşanması/

adana ve samsun aras1ndaki tecavüz yar1_1 - ek_i sözlük

Son düzenleme:

ben istanbuldaki insanlardan bunaldım derken kalabalıktan bunaldığımı belirtmek istedim. Yoksa her yerde hem iyi hem kötü insanlar var. Attıgın linklere baktım da utanç verici. Hele o dayıların yapmış oldugu rezalet :25: Kafam çok karıştı. Aslında babam emekli olacagı için iş sıkıntısı olmayacak. Samsun'u tercih etme sebebi de annemin kemoterapi tedavisi görüyor olması. Doktoruyla görüştü ve samsun devlet hastanesinin tam teşekküllü oldugunu söyledi.
İyi düşünüp karar vermeli basit işler degil ama verdigin bilgiler için teşekkürler

bunca teşircilik bizde normal karşılamalı ne yazık ki.bizim milletimiz kadar erkek organına hayran olan başka millet yoktur.daha bebekken başlanır o bölge sevilmeye şımartılmaya.erkek dediğinin malı meydandır nede olsa.oğlum amcana göster derken iyi tabi.yada bilinen parmak hareketleri vardır yanında çikkkçikkrrkrkk gibi acayip bir ses efekti ile.sen erkeksin utancak bişe yok. oy kurban olsunlar ........ne
bintürlü isimle şımartlır hatta daha bebekken öpülmeye başlanır bu şekilde büyüyen bir erkeğin ne kadar sağlıklı bir zihniyeti olabilir ki.çocuklarınızı yetiştirirken bunları göz ardı etmeyin

A bıdakka tam topıkten cıkıyodum aklıma benım yasadıgım bır olay geldı ve anlatmak ıstedım bundan yıllar once bır yaz aksamı ablamla karsıyaka sahılde oturuyoruz sahıl ful karsımıza bır adam oturdu bıze bakarak basladı mastırbasyon yapmaya ama kımse gormuyo bı bız goruyoz bıze baka baka yapıyo resmen sok olduk yanımızda bır bayan ve 4 5yaslarında 2 kız cocugu var yanında ve cocuklar anne karsıdakı amca pıpısıyle bıseyler yapıyo dıyınce ben cok sınırlendım ve adama sen sımdı gorursun sımdı polısı arıcam dıye bagırdım oda o an bana bogazını keserım dıye bır ısaret yaptı ve kayboldu aslında amacım adamı ordan uzaklastırmaktı tehlıke sezdım bız adam gıtı sanıyoz unuttuk ablamla bıraz vakıt gecırdıkten sonra eve donucez 45dak falan yurucez onca zaman gectıkten sonra o adamın bızı takıp ettıgını farkettık ve cok korktuk temmuz yada agustos adamın uzerınde parduse vardı bısekılde ızımızı kaybettırdık adama zannedersem bı 10 sene onceydı galıba bazı olaylarda ınsanın nutku tutuluyo bende sonradan cok pısman olmustum keske ona hıcbırsey caktırmadan polısı cagırsaydım ve ıs ustunde yakalansaydı dıye:27:

İş üstünde yakalasaydıı :)

Benzer bir hatta iki olay benimde başıma geldi.Sen yine balkondaymışsın.
Ben ilk olay başıma geldiğinde ilk okul 5. sınıfa gidiyordum.Bir gün okula giderken bir araba durdu yanımda
bana sen xxxxx okuldamı okuyorsun dedi.
Bende evet o okulda okuyorum dedim.
Bana sen xxx i tanıyormusun dedi.
Hayır tanımıyorum dedim.
Bunları konuşurken adam arabanın içinde bense kaldırımdayım.
Ben adamın niyetini bilmediğimden yaşımda küçük olduğu için aklıma kötü birşey gelmedi.Ben heralde o okulda bir öğrencisi var onu bulmak istiyor diye yardımcı olmak maksatıyla dinliyorum sorularınada cevap veriyorum.
Sonra bana dediki ben seni onunla tanıştırayım istermisin?
Ben adam bunu söylerken farkettimki adamın pantalonunun fermuarı açık ve malum yeri dışarıda elinde :47:
Ben bunu görür görmez bir koşmaya başladım arabanın giremeyeceği bir yol vardı oradan pazarın kurulu olduğu sokağa koştum insanların arasına karıştım.Okula gittim kaç saat ağlamıştım korkumdan.:14:Eve gelincede aileme anlattım.Uzun bir süre hep ya annemle gittim okula yada arkadaşlarımla.
11 yaşında bir çocuk için bu gördüğüm şok edici korkunç iğrenç tarif edemediğim birşeydi uzun bir süre etkisinden çıkamamıştım.

Birde aynı olayın benzeri 18 yaşındayken geldi başıma.Birgün yolda yürüken bir araba yanımdan hızla geçti biraz ileride durdu ben hala o yöne doğru yürüyorum.Arabanın içindeki şahıs indi ve arabanın kapısı açık Adamın arkası kapıya önüde benim geldiğim yöne dönük üzerinde palto gibi birşey vardı önünü bir açtı pantalonu aşağıdaMalum bölgeside elinde sallıyor:53::53::53:Ben yine koşarak uzaklaşmıştım.:47::47::47:Ucuz kutulmuşum.:18::18::18:

iyiki Koşa biliyorsun:) kaçmışsınn en güzel çağında 18 de ::)

Back
X