Benzer bir hatta iki olay benimde başıma geldi.Sen yine balkondaymışsın.
Ben ilk olay başıma geldiğinde ilk okul 5. sınıfa gidiyordum.Bir gün okula giderken bir araba durdu yanımda
bana sen xxxxx okuldamı okuyorsun dedi.
Bende evet o okulda okuyorum dedim.
Bana sen xxx i tanıyormusun dedi.
Hayır tanımıyorum dedim.
Bunları konuşurken adam arabanın içinde bense kaldırımdayım.
Ben adamın niyetini bilmediğimden yaşımda küçük olduğu için aklıma kötü birşey gelmedi.Ben heralde o okulda bir öğrencisi var onu bulmak istiyor diye yardımcı olmak maksatıyla dinliyorum sorularınada cevap veriyorum.
Sonra bana dediki ben seni onunla tanıştırayım istermisin?
Ben adam bunu söylerken farkettimki adamın pantalonunun fermuarı açık ve malum yeri dışarıda elinde

Ben bunu görür görmez bir koşmaya başladım arabanın giremeyeceği bir yol vardı oradan pazarın kurulu olduğu sokağa koştum insanların arasına karıştım.Okula gittim kaç saat ağlamıştım korkumdan.

Eve gelincede aileme anlattım.Uzun bir süre hep ya annemle gittim okula yada arkadaşlarımla.
11 yaşında bir çocuk için bu gördüğüm şok edici korkunç iğrenç tarif edemediğim birşeydi uzun bir süre etkisinden çıkamamıştım.
Birde aynı olayın benzeri 18 yaşındayken geldi başıma.Birgün yolda yürüken bir araba yanımdan hızla geçti biraz ileride durdu ben hala o yöne doğru yürüyorum.Arabanın içindeki şahıs indi ve arabanın kapısı açık Adamın arkası kapıya önüde benim geldiğim yöne dönük üzerinde palto gibi birşey vardı önünü bir açtı pantalonu aşağıdaMalum bölgeside elinde sallıyor

Ben yine koşarak uzaklaşmıştım.

Ucuz kutulmuşum.:18::18::18: