A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #1 Kızlar bu ay adetim 9 gün felan erken geldi ..ama öyle dolu dolu adet olmadım leke gibi az az geliyor ve bugün 9. Günüm hala bitmedi.. geçen ay ise aşırı yoğun ve ağrılı olmuştu ..sizce neden böyle olmuş olabilir ne yapmam gerekiyor??
Kızlar bu ay adetim 9 gün felan erken geldi ..ama öyle dolu dolu adet olmadım leke gibi az az geliyor ve bugün 9. Günüm hala bitmedi.. geçen ay ise aşırı yoğun ve ağrılı olmuştu ..sizce neden böyle olmuş olabilir ne yapmam gerekiyor??
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.779 En iyi cevaplar 1 2.932 83 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #2 Bence bi doktora gitmeniz gerekiyor kist falan olabilir
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #3 candanileri59 .!.: Bence bi doktora gitmeniz gerekiyor kist falan olabilir Genişletmek için tıkla... Cuma gününe kadar gidebilme ihtimalim yok ama yine de teşekkür ederim
candanileri59 .!.: Bence bi doktora gitmeniz gerekiyor kist falan olabilir Genişletmek için tıkla... Cuma gününe kadar gidebilme ihtimalim yok ama yine de teşekkür ederim
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #4 Ayslllm .!.: Cuma gününe kadar gidebilme ihtimalim yok ama yine de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gebelik testi yaptınız mı hiç
Ayslllm .!.: Cuma gününe kadar gidebilme ihtimalim yok ama yine de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gebelik testi yaptınız mı hiç
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #5 NurseCelline .!.: Gebelik testi yaptınız mı hiç Genişletmek için tıkla... 9 gün önce yaptım ama negatif çıkmıştı
NurseCelline .!.: Gebelik testi yaptınız mı hiç Genişletmek için tıkla... 9 gün önce yaptım ama negatif çıkmıştı
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #6 Ayslllm .!.: 9 gün önce yaptım ama negatif çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Yarın sbah tekrar yap istersen canım negatf çıkarsa mevsimsel olabilir lekelenmen
Ayslllm .!.: 9 gün önce yaptım ama negatif çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Yarın sbah tekrar yap istersen canım negatf çıkarsa mevsimsel olabilir lekelenmen
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #7 NurseCelline .!.: Yarın sbah tekrar yap istersen canım negatf çıkarsa mevsimsel olabilir lekelenmen Genişletmek için tıkla... Yaa negatif çıkacağını biliyorum ama yine de bugün yapıcam bi test daha
NurseCelline .!.: Yarın sbah tekrar yap istersen canım negatf çıkarsa mevsimsel olabilir lekelenmen Genişletmek için tıkla... Yaa negatif çıkacağını biliyorum ama yine de bugün yapıcam bi test daha
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #8 Ayslllm .!.: Yaa negatif çıkacağını biliyorum ama yine de bugün yapıcam bi test daha Genişletmek için tıkla... Tamamdır haber ver merk ederim
Ayslllm .!.: Yaa negatif çıkacağını biliyorum ama yine de bugün yapıcam bi test daha Genişletmek için tıkla... Tamamdır haber ver merk ederim
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #9 NurseCelline .!.: Tamamdır haber ver merk ederim Genişletmek için tıkla... Yaptım kuzum ama negatif çıktı olmadığını biliyodum ama yine de belki dedim ve yaptım ve negatifi gördüm güzelce
NurseCelline .!.: Tamamdır haber ver merk ederim Genişletmek için tıkla... Yaptım kuzum ama negatif çıktı olmadığını biliyodum ama yine de belki dedim ve yaptım ve negatifi gördüm güzelce
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #10 Ayslllm .!.: Yaptım kuzum ama negatif çıktı olmadığını biliyodum ama yine de belki dedim ve yaptım ve negatifi gördüm güzelce Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun diğer aya inşallaaah
Ayslllm .!.: Yaptım kuzum ama negatif çıktı olmadığını biliyodum ama yine de belki dedim ve yaptım ve negatifi gördüm güzelce Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun diğer aya inşallaaah
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 4 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #11 NurseCelline .!.: Sağlık olsun diğer aya inşallaaah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım doğru düzgün adet olabilirsem eğer
NurseCelline .!.: Sağlık olsun diğer aya inşallaaah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım doğru düzgün adet olabilirsem eğer