sol ayağı şişenler...

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
kızlar 27 haftalık hamileyim, sol ayağım şişiyor gün içinde. daha doğrusu sağ ayağıma oranla sol ayağım daha fazla şiş oluyor. bunun nedenini bilen var mı aranızda. bileklerimdeki kemikler bile görünmüyor...

benımde ayaklarımda şişme oldu ama 34. haftamda basladı bana denılen tuzlu yemek ve ayakta cok durmaktan dolayıymıs bende yoruldugumda cok sısıyo ama senın erken olmuş

benimde 32.haftada beri ayakları akşama doğru şişiyor :çok üzgünüm:
hatta akşamlar sızlıyor.
bende yukarı kaldırıyorum ve bol su içiyorum.
başka önerisi olan varsa sevinirim

kızlar 27 haftalık hamileyim, sol ayağım şişiyor gün içinde. daha doğrusu sağ ayağıma oranla sol ayağım daha fazla şiş oluyor. bunun nedenini bilen var mı aranızda. bileklerimdeki kemikler bile görünmüyor...

merhabalar..
bende 27 haftalık hamileyim..aynı durumu bende yaşıyorum..sol ayağım sağ ayağıma göre daha çok şişiyor...dr um da farketti...bebeğin pozisyonuyla yani duruşuyla alakalı olduğunu söyledi...

merhabalar..
bende 27 haftalık hamileyim..aynı durumu bende yaşıyorum..sol ayağım sağ ayağıma göre daha çok şişiyor...dr um da farketti...bebeğin pozisyonuyla yani duruşuyla alakalı olduğunu söyledi...

bebeğin pozisyonuyla ilgili olabileceği aklıma geldi ama benim oğlan sağ tarafta duruyor, bu nedenle de sağ ayağımın daha şiş olması gerekmez mi? ama benim sol ayak daha fazla şiş :( cuma günü kontrole gideceğim, sorayım bakalım doktorumuz ne diyecek :(

Back
X