sol böbrekde açıklık yardım!!!

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
.kızlar bugun ayrıntılı ultrosana girdim bebeğimin sol böbreğinde 7,3 mm açıklık görüldü.bundan 3 hafta önce 3,3mmdi büyümüş bu rahatsızlığı yaşayan oldu mu? böyle hızlı büyümesi devam eder mi?

Merhaba canım benimde Ayrıntılı ultrasonda kalbinde Açıklık var denildi Dünyam başıma yıkılmıştı sonra çocuk kardiyolojisi baktı ve her Bebeğin kalbinde Açıklık Olduğunu ve bizimkinin çok küçük olup kapanacağını söyledi Ki hamilelikte kapanmasa bile doğumdan sonra kapanır dedi ben çok Ağladım üzüldüm sonra Rabb'ime şükrettimki başka büyük bi sorun çıkmadı diye..diyeceğim o ki Ayrıntılı ultrasonda neredeyse her bebeğe bi kusur buluyorlar benim ve çevremdekilerin tanıdıklarına hep aynı şey olmuş kimine idrar yolları yok doğunca tuvaletini yapamaz demişler kimine böbreğin biri büyük biri küçük demişler kimine Kafası çok büyük,karaciğeri çok büyük demişler Velhasıl hepsi sağlıklı doğmuş..kontrollerini yaptır aksatma tabi ama o zaten Rabb'ime emanet gör bak sağlıklı bi şekilde kucağına alacaksın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…