Sol kasık ağrısı-sızı

Cncncncn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
94
25
3
23
Kızlar 17 haftalık hamileyim. Ara ara sol kasıkta sancı gibi sızı gibi bi ağrı oluyor. Nefes aldıkça batıp geçiyor. Bu neden olur ya da olan varmı

Hızlı şekilde doktora görünmen gerek bu gibi şeylerde ön görü ile buradna yazışmayla sağlığını riske atma derim lütfen

Hızlı şekilde doktora görünmen gerek bu gibi şeylerde ön görü ile buradna yazışmayla sağlığını riske atma derim lütfen
Siz peki hızlı bir şekilde doktora görünmem gerektiği kanısına nasıl vardınız:) zaten doktorumla iletişim halindeyim sakin olun daha önce böyle yaşayan oldu mu merak ettim sadece

Doktorunuzdan daha tecrübeli biri yoktur biz normal vatandaşlar olarak sadece yardımcı olmak istedim özür dilerim

Siz peki hızlı bir şekilde doktora görünmem gerektiği kanısına nasıl vardınız:) zaten doktorumla iletişim halindeyim sakin olun daha önce böyle yaşayan oldu mu merak ettim sadece
Cnm rahim genisledigi icin oluyo o agri doktorun sorun gormediyese yüksek ihtimalle ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…