• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasık ağrısı

hilalsuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
8
0
1
26
3 gündür sol kasığımda ağrı değil fakat rahatsız eden bir baskı var muayene oldum sol yumurtam çatlamış o baskı yapıodur dedi muayenede biraz bastırınca acıdı hatta adetin gecikirse gel dedi dış gebeliktende şüphelendi hafif bel ağrım da oluyo ara ara bu durumu yaşayan varmı korkmalımıyım

3 gündür sol kasığımda ağrı değil fakat rahatsız eden bir baskı var muayene oldum sol yumurtam çatlamış o baskı yapıodur dedi muayenede biraz bastırınca acıdı hatta adetin gecikirse gel dedi dış gebeliktende şüphelendi hafif bel ağrım da oluyo ara ara bu durumu yaşayan varmı korkmalımıyım
Dış gebelikten neye göre şüphelendi ki? Tek veya çift taraflı kasık ve bel ağrısı sağlıklı hamileliklerin başında da oluyor hatta 10. Haftaya kadar yerleşme ağrıları devam ediyor. Bence korkmayın gecikmenizde kan verin pozitif çıkarsa düzenli artış var mı bakın. Eğer varsa da sata göre 5 buçuk haftalıkken ortalama 3000 değer üstünde keseyi 6 buçuk hafta civarı da genelde bebeği ve kalp atımını görürsünüz. Eğer öyle bir şey yoksa da reglinizle de alakalı olabilir

Dış gebelikten neye göre şüphelendi ki? Tek veya çift taraflı kasık ve bel ağrısı sağlıklı hamileliklerin başında da oluyor hatta 10. Haftaya kadar yerleşme ağrıları devam ediyor. Bence korkmayın gecikmenizde kan verin pozitif çıkarsa düzenli artış var mı bakın. Eğer varsa da sata göre 5 buçuk haftalıkken ortalama 3000 değer üstünde keseyi 6 buçuk hafta civarı da genelde bebeği ve kalp atımını görürsünüz. Eğer öyle bir şey yoksa da reglinizle de alakalı olabilir
Tek taraflı ağrı olunca dış gebelik durumu olabiliyormuş reglime daha 12 gün var

Tek taraflı ağrı olunca dış gebelik durumu olabiliyormuş reglime daha 12 gün var
Canım regle 12 gün varsa ne ara hamilelik oluştu ne ara dış gebelik oldu 😅 Bebek oluşumu ovülasyondan sonra 14 gün zaten. Henüz oluşacakmı o bile belli değil. Ayrıca oluşsa bile kim söylediyse bir şey bilmiyormuş ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde hatta daha öğrenmeden de tek taraflı kasık ağrım olurdu çok şükür oğlum sağlıklı 2 hafta sonra doğum yapıcam. Yani bi ilgisi yok. Şuanda anlayamazsın yaşadığın bu ağrı yumurtlama haftanla da alakalı olabilir üşütmüş bile olabilirsin regl tarihine yakında olursa regl olacağın içinde olabilir yada hamile kaldığın içinde. Ama şuan bir şey ifade etmiyor yani

Canım regle 12 gün varsa ne ara hamilelik oluştu ne ara dış gebelik oldu 😅 Bebek oluşumu ovülasyondan sonra 14 gün zaten. Henüz oluşacakmı o bile belli değil. Ayrıca oluşsa bile kim söylediyse bir şey bilmiyormuş ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde hatta daha öğrenmeden de tek taraflı kasık ağrım olurdu çok şükür oğlum sağlıklı 2 hafta sonra doğum yapıcam. Yani bi ilgisi yok. Şuanda anlayamazsın yaşadığın bu ağrı yumurtlama haftanla da alakalı olabilir üşütmüş bile olabilirsin regl tarihine yakında olursa regl olacağın içinde olabilir yada hamile kaldığın içinde. Ama şuan bir şey ifade etmiyor yan

1 kerede kimyasal gebelik geçirdim belki ondan öyle söyledi bilmiyorum teşekkürler canım sende sağlıkla alırsın inşallah bebeeğiini kucağına banada dua et sağlıklı evlatlarım olsun

1 kerede kimyasal gebelik geçirdim belki ondan öyle söyledi bilmiyorum teşekkürler canım sende sağlıkla alırsın inşallah bebeeğiini kucağına banada dua et sağlıklı evlatlarım olsun
Kimyasalla da alakası yok canım ben 4 kimyasal 1 düşük geçirdim stres yapma ovülasyon haftanı değerlendirdiysen gecikmende test yaparsın inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebeğin olur güzel haberlerini bekliyorum ❤️ çok teşekkür ederim bu arada

Back
X