- 2 Mart 2024
- 6
- 1
- 6
- 30
Merhabalar kizlar ilk kez konu açıyorum ve yorumlariniza ihtiyacim var :) 16 - 17 - 18 ekim pik günlerim olarak işaretlenmişti döngü takvimimde ve eşimle birlikte hepsini değerlendirdik bu degerlendirdiğim 3 günden sonra bel agrim yoğun oldu sabahlari ve gün içerisinde ara ara yokladi sol karin boşluğumda uzandiğim yerden ayağa kalkmaya calisirken keskin bir ağrı yasiyorum. Hani sanki iceride yara varmiscasina. Gün içerisinde sol kasiğimda ağrı batma ve bacağa vuran sizlama hissediyorum. Yorulduğumda da sol kasığıma yansiyor bu ağrı hemen kendini belli ediyor. Adetime 4 gün kaldı. Adet sancilarima benzer sancilar yasiyorum ara ara fakat bu sanci sanki iceride yara varmış gibi bir sanci. Göğüs hassasiyetim yok. Bulantim cok cok nadir rahatsiz etmeyecek düzeyde ve kisa süreli. 4 aylik evliyim ve ilk bebis denememiz. Sizce test yaptirmak icin gecikmeyi beklemeli miyim ? Her döngümden farkli belirtiler yasamak beni acabaya sürükledi. Simdiden tesekkür ederim. Bu stres inanin sandiğimdan cok daha farkliymis kizceler :)