- 2 Mart 2024
- 20
- 3
- 6
- 30
Kan testi yaptır mutlaka canım![]()
Gecikme olursa testi tekrarlayip kan vermeye giderimKan testi yaptır mutlaka canım![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptır mutlaka canım![]()
Gecikme olursa testi tekrarlayip kan vermeye giderimKan testi yaptır mutlaka canım![]()
![]()
Canim oldun mu adet geciktin mi sen deYaptım sabah negatif canım
Adet oldum canımCanim oldun mu adet geciktin mi sen de![]()
Tamam canimAdet oldum canım![]()
Sen ne yaptın yavrum silik çıkmıştıTamam canim
Sen ne yaptın yavrum silik çıkmışt
Adetim 2 gün gecikti pazartesi ya da sali tekrar test alip yapacagimSen ne yaptın yavrum silik çıkmıştı![]()
Canim oldun mu adet geciktin mi sen de![]()
Evet canim 19 ekimdiSizin testiniz silik çıktı mı ? Yumurtlama hangi gündü
Kan testi vermediniz mi çıkmaz mı varsa eğer kandaEvet canim 19 ekimdi
Gecikmemi bekledim bu hafta ici yaptiricam adet olmazsam 1 , 2 gün dahaKan testi vermediniz mi çıkmaz mı varsa eğer kanda
İnşallah hamilesinizdirGecikmemi bekledim bu hafta ici yaptiricam adet olmazsam 1 , 2 gün daha
Amin İnşallah canim benimİnşallah hamilesinizdirhayırlısı olsun hakkımızda
Sonuç nedir merak ettim kan verdiniz mi acaba ? Belirtileriniz nelerdi ?Amin İnşallah canim benim![]()
Bende yara var ve boyle agri cok yasiyorum ozellikle iliskiyi takip eden gun ve 3 4 gun sonrasi. Alttan muayeneyle baktılar oyle ogrendim. Baktirmadiysaniz sizde bi baktirin derim. Umarim hamileliktir ama degilse bunun icin bi doktora görünün.Merhabalar kizlar ilk kez konu açıyorum ve yorumlariniza ihtiyacim var :) 16 - 17 - 18 ekim pik günlerim olarak işaretlenmişti döngü takvimimde ve eşimle birlikte hepsini değerlendirdik bu degerlendirdiğim 3 günden sonra bel agrim yoğun oldu sabahlari ve gün içerisinde ara ara yokladi sol karin boşluğumda uzandiğim yerden ayağa kalkmaya calisirken keskin bir ağrı yasiyorum. Hani sanki iceride yara varmiscasina. Gün içerisinde sol kasiğimda ağrı batma ve bacağa vuran sizlama hissediyorum. Yorulduğumda da sol kasığıma yansiyor bu ağrı hemen kendini belli ediyor. Adetime 4 gün kaldı. Adet sancilarima benzer sancilar yasiyorum ara ara fakat bu sanci sanki iceride yara varmış gibi bir sanci. Göğüs hassasiyetim yok. Bulantim cok cok nadir rahatsiz etmeyecek düzeyde ve kisa süreli. 4 aylik evliyim ve ilk bebis denememiz. Sizce test yaptirmak icin gecikmeyi beklemeli miyim ? Her döngümden farkli belirtiler yasamak beni acabaya sürükledi. Simdiden tesekkür ederim. Bu stres inanin sandiğimdan cok daha farkliymis kizceler :)
Oldunuz mu adet ? Ya da gebelik var mı ?Gecikmemi bekledim bu hafta ici yaptiricam adet olmazsam 1 , 2 gün daha
Kan verdin miAmin İnşallah canim benim![]()