Sol kasık sancısı normal mi?

Efsun64

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
3.996
4.795
408
27. Haftamdayim sol kasigima hafif adet sancisi gibi sanci girdi neden olur ve normal midir hanimlar?

Normaldir canım kanama olmadığı sürece ve uzun soluklu olmadığı sürece normal rahim büyüyor çünkü

Merhaba kızlar
Esimle 21 mayis gunu korunmasiz iliskiye girdik, 22sinde regl oldum benim gunu gunune gelir. 2-3 gun surer en fazla, reglim bittikten sonra sol kasigimda hafif agrilar olusmaya basladi ve pembe cok az kanamam oldu, yaklasik 2 hafta once ozelde jinekologa gittim tahliller yapildi ve vajinal ultrasonla bakildi fakat hicbiseyimin olmadigini soyledi ne kist ne enfeksiyon ve adetimin gecikmesi durumunda hamile olabilecegimi soyledi (vajinal ultrasonda gorunmedi hicbisey) sorun su ki 3 gun once regl oldum.. Bunları yasayan var mı aranizda? hamileliğin ilk haftalari regl oldunuz mu ?

İlk basta evde test yapıyım diyodum, rüyamda bile görmeye başladım... 2 ay önce daha bunları hiç dğşünmezken rüyamda çok güzel erkek bebeğin kafasını okşayıp bu benim bebeğim diyodum... son 1 aydır ise 3-4 kere test yapıp 2 çizgi çıktığıno gördüm ama tersi çıkar derler ..

Back
X