Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim benimde sağ kasigimda arilar oluyor ben hep iliskiden sonra sağ tarafa dinub uyudum ki belki kiz kocugum olur simdide sag kasigim cok ariyor ins hamilekik belirtisidir
Canim benimde sağ kasigimda arilar oluyor ben hep iliskiden sonra sağ tarafa dinub uyudum ki belki kiz kocugum olur simdide sag kasigim cok ariyor ins hamilekik belirtisidir
kızlar eylül ayında benimde sol kasığımda çok şiddetli bir ağrım oldu işten çıktım resmen kıvranarak gittim eve bebek için deneme yapmıştık 10 gün öncesinde de acaba hamilemiyim o yüzden mi dedim eve gittikten sonra wc ye girdim kahverengi leke geldi tamam kesin hamileyim dedim o gün başka leke vs bişe gelmedi ertesi gün çok az az kan gelmeye başladı ama damla damla normalde de adetime 9 gün vardı ne olduğunu anlamadım 3. günde çok az oldu kanamam yine damla damla ama ped dolmadı bile hamilemiyim derken acile gittim çünkü kasığımdaki ağrıda geçmemişti. kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı doktor adetin erken gelmiş olabilir dedi bir de ağrı kesici iğne vurdu gönderdi. sonra ben bi daha ne test yaptırdım ne de bişe. şimdi adet olmam gerekn tarih 16 ekim. adet olacağınız için de olabilir bilmiyorum. ama inşallah sizdeki kasık ağrısının sebebi bebiştirr :))