Sol kasıkta ağrı

irezme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
90
26
38
29
Kızlar merhaba. Hamile kalmak için uğraşıyorum ve ilişkiden sonra uzun bir müddet yatıyorum hatta sabah duş alıyorum. Sorum şu iki gündür şiddetli sol kasık ağrım var bugün daha şiddetliydi hatta yürürken canımı aşırı yakıyordu sanki orda birşey var gibi şuan oraya dokununcada acıyor çok aşırı değl ama acıyor bunun sebebi ne olabilir yaşayan varsa fikir verebilir mi

Yumurtlama kaynaklı olabilir kuzum, dönem dönem yumurtlama olduğu zamanlarda hangi taraftaysa o taraf bazen ağrı yapabiliyor

Yumurtlama kaynaklı olabilir kuzum, dönem dönem yumurtlama olduğu zamanlarda hangi taraftaysa o taraf bazen ağrı yapabiliyor
Bende öyle düşündüm canım bilmiyorum belki saçma bir soru olucak ama benim yumurtalıklarımda sorun yok ama sol tüpüm tıkalı sağ tarafta sorun yok sol tarafım ağrıyor şuan sol taraftan yumurtluyorsam bu şekilde hamile kalamazmıyım diye düşünüyorum

Estağfurullah kuzum, bir beklenti içerisindeyiz hep olsun istiyoruz. Tüp tıkalı iken süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama neden olmasın? Rabbim ol der ve olur :) Ama hep hayırlısını işte ne olur. Ben 2 ay üst üste hamile kaldım . Geçen ay kimyasal bu ay dış gebelikten şüpheleniyorlar. İnan böylesi daha zor oluyor. Rabbim en hayırlı zamanda , sağlıkli bir gebelik yaşamanı nasip etsin kuzum

Amin canım haklısın insanın elinde değil ama tabi ki önce sağlık. İnşallah sen hayırlı güzel haberler alırsın

Amin canım haklısın insanın elinde değil ama tabi ki önce sağlık. İnşallah sen hayırlı güzel haberler alırsın
Amin canimm, yer Gök dua üstüne. Bol bol dua edeceğiz bu süreçler de bizim sınavımız ne yapalim. Sabredecegiz

Benimde sol tuoum kapalı

Benim bakarken başıma gelmişti o kadar şiddetliydi ki iki gün geçmeyince hastaneye gittim yumurtlama gününde olduğum içinmiş. Her zaman olmuyo ama çok nadir de olsa bazen yumurtlama da hissedilebiliyor

Benim bakarken başıma gelmişti o kadar şiddetliydi ki iki gün geçmeyince hastaneye gittim yumurtlama gününde olduğum içinmiş. Her zaman olmuyo ama çok nadir de olsa bazen yumurtlama da hissedilebiliyor
Bende bunca zaman bilmiyormuşum gerçekten yumurtlama ağrısı olduğunu öğrendim bende teşekkür ederim

Benimde sol tuoum kapalı
Benimde sağ tüpüm kapalı ama doktorum dedi gebeliği engel değil bi tüp bile bize yeter dedi polikistik over var bende onunla mücadele ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinBu mübarek gecenin hürmetine rabbim bizidi sevindirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…