sol kasıkta ağrı

kestane

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
683
41
kızlar 10+2 günlük hamileyim ve yeni öğrendim bu arada 8 aylık oğlum var sol kasığım ara ara çok ağrıyo acaba neden ayrıca sol kasıkta ağrı yaşayanların cinsiyetleri ne oluyo bu konuda bilgisi olan varmı

kızlar 10+2 günlük hamileyim ve yeni öğrendim bu arada 8 aylık oğlum var sol kasığım ara ara çok ağrıyo acaba neden ayrıca sol kasıkta ağrı yaşayanların cinsiyetleri ne oluyo bu konuda bilgisi olan varmı

canım tebrikederim bende 4hafta 6 günlük hamileyim benimde solda ağrılarım var ama ben solda ilk muayanede kistim çıktı ona veriyorum ağrıları bebek solda olnca kız oluyomuş diyolar bide temmuzda hamile kalanlar diye topiğim var oraya beklerim seni
hamilelik belirtileri bölümünde

kasik agrilari ilk haftalarda normaldir rahim büyüyo. ben 6 haftalikken ögrendim hamile oldugumu 10 haftalik olana kadar inanilmaz agrilar cektim magnesyum ictigim halde arada agriyordu simdi 11+5 olduk ve agrilarimiz kesildi arada batmalar oluyo okadar, korkma yani hersey normaldir :)

Kasık ağrın varsa eğer doktorunla görüşmelisin.Benim de ilk aylarda vardı.Doktor progestan verdi bana. Ağrılar kesildi. :)

Back
X