- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
Arkadaslar sol kasigimda batma hissediyorum.adetime 4 gun var fkat bole sey yasamazdim gebelik belirtisi olabilirmi test yapsam cikarmi sonuc.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar sol kasigimda batma hissediyorum.adetime 4 gun var fkat bole sey yasamazdim gebelik belirtisi olabilirmi test yapsam cikarmi sonuc.
Bende de aynı durum olmuştu. Daha önce hiç olmadığı halde 1 hafta kala günde 2-3 kez sağ kasığımda batma hissettim hamile kaldığım ay. Bence sende de var öyle hissettimAma test için adet gününü beklemeni öneririm çıkmazsa boşuna acaba erken mi yaptım yoksa yok mu falan stresi yaşamazsın. Allah gönlüne göre versin.
Canim benimde adetime 8 gun kala sol kasik batmam olmustu bugunde adet gunum cok korkuyorum yapmaya ya yoksa diye
Bence hamile olabilirsin benimde ilk belirti kasik batmasiydi :))) ins hamilesindir canimBence yapmalısın ama çekiniyorsan bugünde bekle olmazsan yarın yaparsın :)
Bence yapmalısın ama çekiniyorsan bugünde bekle olmazsan yarın yaparsın :)
Bence hamile olabilirsin benimde ilk belirti kasik batmasiydi :))) ins hamilesindir canim
Adet olacagima dair hic bi belirti yok sadece belim agriyor yarin ise gidicem sabah erken korkuyorum
Neden korktuğunu çok anlamadım ama bence şimdi gidip bir tane test al ben de meraklandım senin adına
Yok süreklide olmadi ara ara batma oldu canmgecen hafta batti sol kasigim simdi bi sey yok surekli oldumu sizde
Yok süreklide olmadi ara ara batma oldu canm
Ne demek :))Saol canim benim tesekkur ederim
Olmayacak diye kardesim :)) umutlanip olmayinca koyuyor insana. Allah razi olsun senden.
Aynı hayal kırıklığını adet olduğunda da yasayacaksın. Bu süreç yıpratıcı biraz ama kendini de çok üzme olmazsa herseyin bir zamanı var hersey Allahtan.
Bakalim test almaya gidiyorum neyin ne oldugunu bileyimde kafami buna cok takmayim ogreneyim ne oldugunu
Hadi inşallah![]()
Üzülme canım az öncede dedğim gibi herşeyin hayırlısı. Bakalım inşallah olmazsın bir de yarın ilk idrarınla denersin.