• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasikta batma hissi

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Arkadaslar sol kasigimda batma hissediyorum.adetime 4 gun var fkat bole sey yasamazdim gebelik belirtisi olabilirmi test yapsam cikarmi sonuc.

İdrar testi yap canım belki varsa çıkabilir idrar yolu enfeksiyonu yada kistin yoksa gebelik belirtisi olabilir tabi

Arkadaslar sol kasigimda batma hissediyorum.adetime 4 gun var fkat bole sey yasamazdim gebelik belirtisi olabilirmi test yapsam cikarmi sonuc.

Bende de aynı durum olmuştu. Daha önce hiç olmadığı halde 1 hafta kala günde 2-3 kez sağ kasığımda batma hissettim hamile kaldığım ay. Bence sende de var öyle hissettim :KK45: Ama test için adet gününü beklemeni öneririm çıkmazsa boşuna acaba erken mi yaptım yoksa yok mu falan stresi yaşamazsın. Allah gönlüne göre versin.

Bende de aynı durum olmuştu. Daha önce hiç olmadığı halde 1 hafta kala günde 2-3 kez sağ kasığımda batma hissettim hamile kaldığım ay. Bence sende de var öyle hissettim :KK45: Ama test için adet gününü beklemeni öneririm çıkmazsa boşuna acaba erken mi yaptım yoksa yok mu falan stresi yaşamazsın. Allah gönlüne göre versin.

Canim benimde adetime 8 gun kala sol kasik batmam olmustu bugunde adet gunum cok korkuyorum yapmaya ya yoksa diye

Üzülme canım az öncede dedğim gibi herşeyin hayırlısı. Bakalım inşallah olmazsın bir de yarın ilk idrarınla denersin.

Back
X