Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5+1 günlüğüm benimde kasıklarım agriyor hafif ama normalmis bu haftalardaMerhaba 5.4 günlük hamileyim sol kasıkta agrı oluyor normal mi
Öyle diyorlar benim solda daha çokBende 5+1 günlüğüm benimde kasıklarım agriyor hafif ama normalmis bu haftalarda
Ne kullanıyorsunuz vitamin olarak ve siz doktora gittiniz mi hiç görmek için bebeği görünmez diyolarda bende 7 haftada gitcem inşallahMerhaba 5.4 günlük hamileyim sol kasıkta agrı oluyor normal mi
.Öyle diyorlar benim solda daha çok
Neden çok ? Kivrandiriyormu sizi yoksa ara ara ağrı gidip geliyomuÖyle diyorlar benim solda daha çok
Ara ara geliyor gündüz yoktu ara ara geliyor aşırı değil adet ağrısı gibi.
Neden çok ? Kivrandiriyormu sizi yoksa ara ara ağrı gidip geliyomu![]()
Gittim geçen hafta görünmedi gelcek hafta gidicem bende İnşAllah sağlıkla görünür sizinde benimdeNe kullanıyorsunuz vitamin olarak ve siz doktora gittiniz mi hiç görmek için bebeği görünmez diyolarda bende 7 haftada gitcem inşallah![]()
Decavit verdiGittim geçen hafta görünmedi gelcek hafta gidicem bende İnşAllah sağlıkla görünür sizinde benimde![]()
Korkma benimde öyle oluyor ar ara gelip gidiyo tekrar dinlenince gidiyor birde uyku sürekli yemek açlik hissi öyle böyle değil halsizlik yorgunluk birşey yapmama isdegi benim belirtiler böyle simdilik biraz da bulantı var isde bana folik asit ve coraspirin verdi isdeAra ara geliyor gündüz yoktu ara ara geliyor aşırı değil adet ağrısı gibi
Aminnn aminnnnnGittim geçen hafta görünmedi gelcek hafta gidicem bende İnşAllah sağlıkla görünür sizinde benimde![]()
Bende mide bulantısı yanması ekşime var uykum geliyor ağırlık çöküyor gerginlik bide beyaz krem bazen şeffaf sulu akıntıKorkma benimde öyle oluyor ar ara gelip gidiyo tekrar dinlenince gidiyor birde uyku sürekli yemek açlik hissi öyle böyle değil halsizlik yorgunluk birşey yapmama isdegi benim belirtiler böyle simdilik biraz da bulantı var isde bana folik asit ve coraspirin verdi isde
Aminnn aminnnnn![]()
Bende de o akıntılar var ama azBende mide bulantısı yanması ekşime var uykum geliyor ağırlık çöküyor gerginlik bide beyaz krem bazen şeffaf sulu akıntı
Akıntı vajina genişlediği için cnmBende mide bulantısı yanması ekşime var uykum geliyor ağırlık çöküyor gerginlik bide beyaz krem bazen şeffaf sulu akıntı
Bende arada geliyorBende de o akıntılar var ama az
Ayy tam yaşadıklarımı anlattın gaz problemim var kabızlık ta var ama aşırı değilMide bulantilari kiminde erken kiminde geç başlıyor cnm bünyeye göre değişiyor herkez az yiyip sık ye yavaş yemeğe özen göster ki gaz yapmasın karnım şişer ve sertleşir rahatsızlık verir ozaman kabız olmamaya dikkat et olduğun zaman kayısı ye
Agrı da ondandırAkıntı vajina genişlediği için cnm![]()