Sol kasıkta hamilelikte ağrı

Ara ara geliyor gündüz yoktu ara ara geliyor aşırı değil adet ağrısı gibi
Korkma benimde öyle oluyor ar ara gelip gidiyo tekrar dinlenince gidiyor birde uyku sürekli yemek açlik hissi öyle böyle değil halsizlik yorgunluk birşey yapmama isdegi benim belirtiler böyle simdilik biraz da bulantı var isde bana folik asit ve coraspirin verdi isde

Korkma benimde öyle oluyor ar ara gelip gidiyo tekrar dinlenince gidiyor birde uyku sürekli yemek açlik hissi öyle böyle değil halsizlik yorgunluk birşey yapmama isdegi benim belirtiler böyle simdilik biraz da bulantı var isde bana folik asit ve coraspirin verdi isde
Bende mide bulantısı yanması ekşime var uykum geliyor ağırlık çöküyor gerginlik bide beyaz krem bazen şeffaf sulu akıntı

Cnm bebek solda olduğu için kendine alan açmasi için ağrı oluyor evet 16+2 yim bende bile hala ağrı var vajina genişlediği içinde etki ediyor ilk hamileliklerde daha fazla oluyor ağrı ama hepsi bebeğin sağlığı için

Mide bulantilari kiminde erken kiminde geç başlıyor cnm bünyeye göre değişiyor herkez az yiyip sık ye yavaş yemeğe özen göster ki gaz yapmasın karnım şişer ve sertleşir rahatsızlık verir ozaman kabız olmamaya dikkat et olduğun zaman kayısı ye

Mide bulantilari kiminde erken kiminde geç başlıyor cnm bünyeye göre değişiyor herkez az yiyip sık ye yavaş yemeğe özen göster ki gaz yapmasın karnım şişer ve sertleşir rahatsızlık verir ozaman kabız olmamaya dikkat et olduğun zaman kayısı ye
Ayy tam yaşadıklarımı anlattın gaz problemim var kabızlık ta var ama aşırı değil

Back
X