- 23 Ağustos 2019
- 47
- 10
- 8
- 29
- Konu Sahibi delidenizzz
-
Kaç haftaliksinizCanım O belli Olmuyo ki benim kizim sağdaydı oğluma hamileyim o da salda şuan da.
Herkes bisey dediği için kafam çok karışıyorBöyle bi şey yok
Kayınvalidem 3 erkek 1 kız çocuk doğurdum erkekler hep sağdaydı dedi. Aklıma takıldı çok yeni olduğu için ne yapacagimi şaşırdım. Kızken de sol yumurtaliğım her ağrırdı alakası var mı acabaBizim ürettiğimiz yani her iki yumurtaliktan da üretilen yumurtalar aynı turdür ve sadece kız cinsiyeti taşır . Cinsiyeti erkekten gelecek kromozom belirler . Biz o ay sağ ya da sol yumurtaliktan yumurtlama olabiliriz hissettiginiz ağrı ya da sancı sadece yumurtlama sancısı. Sağ ya da sol cinsiyet belirtmez
İnanın bu durum dinsel olarak da bilimsel olarak da alakasız. Sağdan yumurtladigi zaman spermler döllenmiş hepsi bu .Kayınvalidem 3 erkek 1 kız çocuk doğurdum erkekler hep sağdaydı dedi. Aklıma takıldı çok yeni olduğu için ne yapacagimi şaşırdım. Kızken de sol yumurtaliğım her ağrırdı alakası var mı acaba
Bebeğim kız mi erkek mi
Başka belirtileriniz neydi pekiOglumu hep solda hissettim.
Inşaallah herşey gönlümüzce olurİnanın bu durum dinsel olarak da bilimsel olarak da alakasız. Sağdan yumurtladigi zaman spermler döllenmiş hepsi bu .
Başka belirtileriniz neydi peki
Allah bağışlasın inşaallahIlk aylardan itibaren bel agrim vardi. Ve karnim cikmaya basladiginda sivrilmisti. Ben erkek hissediyordum basindan beri hep oyle de oldu.
Allah bağışlasın inşaallah
Sol tarafta başka belirtileriniz nelerdiSolda hissettim oglum oldu. Sağda hissettim kızım oldu
Çok tatlı aşermiştim. Başkada öyle erkeğe dair bir belirttim yoktu. Karnım dahi yuvarlaktı.Sol tarafta başka belirtileriniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?