Sol kasıkta kramp

bebeklerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
124
204
53
28
Merhabalar 17 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz günlerde doktorum karnımda kramp olduğu için magnorm magnezyum verdi. Hamilelikte krampların olabileceğini ama benimkinin biraz erken başladığını söyledi. Erken doğumla bi ilgisi olur mu diye endişe ediyorum normal mi değil mi sizce?

Rahim büyüdüğü için oradaki bağ dokular geriliyor ve ağrılar kramplar oluşuyor, tamamen normal bir durum demişti benim doktorum

Rahim büyüdüğü için oradaki bağ dokular geriliyor ve ağrılar kramplar oluşuyor, tamamen normal bir durum demişti benim doktorum
Ah gerçekten mi? Bende doktorum normal sadece erken deyince üstünde durmamıştım ama sonra aklıma erken doğum geldi kendi kendimi panik yaptırdım sanırım

Ah gerçekten mi? Bende doktorum normal sadece erken deyince üstünde durmamıştım ama sonra aklıma erken doğum geldi kendi kendimi panik yaptırdım sanırım
Erken doğum kasıktaki ağrıdan değil rahim ağzı uzunluğu ile belli oluyor sanki. Açılma varsa o da tehlikeli. Onun dışında ağrıyor diye erken doğum olacak diye bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…