SadeceD Tebessüm, kana en hızlı karışan ilaçtır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2019 283 172 103 37 13 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SadeceD #1 Arkadaşlar merhaba, 1 aydır sol mememe ara ara sızı giriyordu. Son 1 haftadır bu sızı günde 15-20 kere olmaya başladı. Sağ mememe göre yanma ve ağırlık yapıyor. Doktora gideceğim ama öncesinde aynı durumu yaşayan var mı? Ne olabilir diye merak ediyorum açıkcası...
Arkadaşlar merhaba, 1 aydır sol mememe ara ara sızı giriyordu. Son 1 haftadır bu sızı günde 15-20 kere olmaya başladı. Sağ mememe göre yanma ve ağırlık yapıyor. Doktora gideceğim ama öncesinde aynı durumu yaşayan var mı? Ne olabilir diye merak ediyorum açıkcası...
M Muallimekatibe Kendini sev bacım Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2025 186 57 13 16 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SadeceD #2 Başka ne gibi belirtileriniz var? Nefes almada güçlük ve kolda uyuşma yaşıyor musunuz?
S SiriusR Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2025 327 55 13 28 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SadeceD #3 SadeceD .!.: Arkadaşlar merhaba, 1 aydır sol mememe ara ara sızı giriyordu. Son 1 haftadır bu sızı günde 15-20 kere olmaya başladı. Sağ mememe göre yanma ve ağırlık yapıyor. Doktora gideceğim ama öncesinde aynı durumu yaşayan var mı? Ne olabilir diye merak ediyorum açıkcası... Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şikayetler var aynı zamanda adet düzensizliği de oluştu son üç aydır ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum canım çok yanıyor bazen. Doktora gidiyorum bir şey yok diyor. Siz doktora gittiniz mi sonuç nedir ?
SadeceD .!.: Arkadaşlar merhaba, 1 aydır sol mememe ara ara sızı giriyordu. Son 1 haftadır bu sızı günde 15-20 kere olmaya başladı. Sağ mememe göre yanma ve ağırlık yapıyor. Doktora gideceğim ama öncesinde aynı durumu yaşayan var mı? Ne olabilir diye merak ediyorum açıkcası... Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şikayetler var aynı zamanda adet düzensizliği de oluştu son üç aydır ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum canım çok yanıyor bazen. Doktora gidiyorum bir şey yok diyor. Siz doktora gittiniz mi sonuç nedir ?