Eşim istiyordu ve korunmadı ısrar etmeme rağmen olursada yapacak bişi yok o da benim sonuçta ama merakta kaldım çoookYumurtlama gününde korunmasız ilişki bebek mi istiyorsunuz?
Üşütmede olabilir ama sanmıyorum canım yumurtlama gününe denk geldi bu zamana kadar sıkı korunduk çocugu çabuk kabul eden bir bünyem varÜşütmüşsündür, aslında önceki açtığın konuda cevap verenler oldu da yine de diyeyim, korunmasız ilişkide gebelik ihtimali vardır, test yaparsın
Test alın veya regl bekleyin sonuçta yumurtlama gününde korunmasız ilişkiyle hamile kalmanız çok yüksek ihtimal gerisine yorum yapmak istemiyorum doğurup bakacak olan benim kimse zorla beni hamile bırakamazEşim istiyordu ve korunmadı ısrar etmeme rağmen olursada yapacak bişi yok o da benim sonuçta ama merakta kaldım çoook
Yok canım zorlada değil istemesem olmazdı da böyle bi arafta kalmıştım işte dediğim gibi yani bende düşünüyordum tabi ama birazdaha zamanı vardı bence iki yaşında oğlum çok yaramaz beni çıldırtıyor gün içinde herşeye ağlıyor falan ama verende allah en iyi zamanı o bilir hayırlısı olsunTest alın veya regl bekleyin sonuçta yumurtlama gününde korunmasız ilişkiyle hamile kalmanız çok yüksek ihtimal gerisine yorum yapmak istemiyorum doğurup bakacak olan benim kimse zorla beni hamile bırakamaz
Karı koca canınız sıkılmış o zaman ne diyeyim biraz daha büyüsün çocuk bakmayı özledikten sonra yapsaydınız daha iyiydi sanki neyse olan olmuş kolay gelsinYok canım zorlada değil istemesem olmazdı da böyle bi arafta kalmıştım işte dediğim gibi yani bende düşünüyordum tabi ama birazdaha zamanı vardı bence iki yaşında oğlum çok yaramaz beni çıldırtıyor gün içinde herşeye ağlıyor falan ama verende allah en iyi zamanı o bilir hayırlısı olsun
Evet öyle gerçekten benim düşüncem de öyleydi biraz büyümesiydi inanın sabrım tükendi ses tellerim yıprandı bağırmaktan sürekli ağlıyor sürekliiii başım şişti vallahi billahi ne zormuş allah ikiz annelerine sabır versin inşallah yokturKarı koca canınız sıkılmış o zaman ne diyeyim biraz daha büyüsün çocuk bakmayı özledikten sonra yapsaydınız daha iyiydi sanki neyse olan olmuş kolay gelsin