Sol Tarafta Batma,Toplanma

sevgdmr

💙👶🏼
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
1.096
1.260
53
Kızlar 22+5 hamileyim. Dünden beri sol kasığımda ve biraz üzerinde batma ve sanki orada toplanma gibi bir acı hissediyorum. Bu haftalar da normal mi? Sebebi ne olabilir? Yalancı kasılma böyle birşey mi acaba?

Kızlar 22+5 hamileyim. Dünden beri sol kasığımda ve biraz üzerinde batma ve sanki orada toplanma gibi bir acı hissediyorum. Bu haftalar da normal mi? Sebebi ne olabilir? Yalancı kasılma böyle birşey mi acaba?
Benim de 2 gündür böyle 😃 22+5 im bende

Benim de 2 gündür böyle 😃 22+5 im bende

Yalanci kasilmalar icin cok erken kizlar :) bebeginizin hareketlerini hissetmeye basladiysaniz, onlar olabilir.

Kabizlik yasiyorsaniz, kabizlik sancisi olabilir.

Bazen bebek bir yere toplanıyor canın acıyor derin geriliyor gibi hissediyorsun sanki bunlar normal canım

Back
X