Solak bebek

zeynepte solak sanirim sag eline bir sey verdigimde dogrudan sola goturuyor babasida solakmis kucukken ablamda solakmis sonradan saglak olmuslar. ben sadece yazida sag el kullanirim geri kalan isleriimi solla gorurum

insanların %10 u solakmış bende solağım. akıllı olur derleraklinialirimsmile

bunca kişiden sonra gizeme katılmadan edemiycem Ekimin böyle bi etkisimi var acaba aynı şey Devrim 'de de mevcut genel anlamda sol kullanıyor. ama bende zorlama taraftarı değilim, bu bana gözünün rengini değiştir demek gibi geliyo sonuçta yaratılış.

saygında sol elini cok kullanıyor bir sey uzatıyorum elini uzatıyor ben sagına yaklastırıyorm sagı kullansın diye hala o sol elle tutmak için ugraşıyor ben pek istemiyorum solak olsun sagı daha cok kullasın diye alıstırma yaptırıyorm

Haha :)
Gerçekden ekim bebeklerinde bişe var galiba..
Arzucum benimkide sol kullanıo bol bol.zorlamadım hiç diğer eline alması için.
Sağıda kullanıo ama genel anlamda sol gibi.bilmiyorum değişirmi..
Şeniz

Merhabalar, ben de yakın zamanda erken mi diye düşünüyordum. Hatta bu konuyu araştırdım. Benim Zeynep'im de daha çok sol elini kullanıyor. Öncelikle solak olup olmadıklarını en erken iki yaşında anlarsınız diyor okuduğum yazılar. Bir de kesinlikle "cici elini kullan" gibi ifadelerle sağ elini kullanmaya yönlendirmeyin diyorlar. Çünkü beyinsel bir çalışmanın sonucuymuş ve kesinlikle psikolojik olarak etkiliyormuş bu tür söylemler.
Eğer solak olurlarsa biraz zorlanacaklar hayatta ama yaratıcı olacaklar yerimseniben

sağ ya da sol el yani ne fark ederki sağlak olanlar salak mı oluyo hayır dünyanın en zeki insanları solak diye brşey de yok. Bora her ikili elininide güzel kullanıyo süper zeka olsa gerek hahahahah :)))))))))))))))))

Back
X