Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alakası olduğunu düşünmüyorm. Ama bnm soldan olmuştu kızım olucak sağlıkla kucağınıza alın inşallah soldan sağdan erkek diyorlar merak ettim bende
..
Allah bağışlasın demek ki alakası yokBenim de soldan oğlum oldu
Hayırlı olsun allahım sağlıklı huzurlu ömür versinBenim sağ dan oldu. Oğlum olacak
Bir oğlum var allahım inşallah birde kız evlat nasip eder sağlıkla hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinBende soldan kızım olacak insallah
Amin inşallah teşekkür ederim benim ilk çocugum allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinBir oğlum var allahım inşallah birde kız evlat nasip eder sağlıkla hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah evet 7+2 günlük hamileyim sizin kaçıncı haftaAmin inşallah teşekkür ederim benim ilk çocugum allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
İnşallah sizinde istediğiniz gibi kızınız olur hamilesiniz galiba
Aynen ole Allah razi olsn cumlemize ins.
:)) çok iyiymiş ya demek ki neymiş sağ sol fark etmiyor Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah
Kucağınıza almak nasip olur inşallah 23 haftaligim benİnşallah evet 7+2 günlük hamileyim sizin kaçıncı hafta
Amin inşallah sağsalim alırız kucağımıza allahım yavrularımızı korusun kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetiniKucağınıza almak nasip olur inşallah 23 haftaligim ben
12inci haftada yüzde 80 kız dedi bir ay sonrA gittim yüzde yüz kız dediAmin inşallah sağsalim alırız kucağımıza allahım yavrularımızı korusun kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini