Saç Bakım Ürünleri solgar 5 mg biotin yan etki yaptı

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
merhaba ark.lar buraya bu konuyu açmamın sebebi uzunca araştırmalardan sonra saç hacimlendirmesi güçlenmesi için yüzlerce kişi biotin takviyesini önerdiğini forumlara yazmış..Solgar 5 mg biotin aldım ve daha 3. günde saçlarım inanılmaz yağlandı kardeşim bile şaşırdı bu yağlanmaya 4. günün sonunda suratımda sarı ıltıhaplı sıvılceler çıkmaya başladı..bu kdr yağlanma yapan bır vıtamın nasıl olurda saçı güçlendirip hacım kazandıracağı yazıyoır heryerde anlamıyorum...şu an saçlarım lastık gbı..duştan az önce çıktım ıslak halde bıle yağlı saçlarıma inanamadım..sankı krem kutusunu kafamdan aşağı dökmüşler..saç içn bu ürünü kullanacak olan varsa asla tavsıye etmıyorum..şişeyı atmaya karar verdım .herkese bilgi olsun

bende solgar biotin kullandım 5 ay,,kutu kutu..sabah akşam birer tane alıyordum....saç uzatmada faydalı olduğunu okumuştum..benim cildim normal olduğu halde hiç yağlanma yapmadı..ama normalde ayda 1 cm uzayan saçım 1,5 cm uzadı yani aman aman bir ektra artış değildi..acaba sende bir sağlık sorunumu başladı bu da bu biotin kullanımına denk geldi..

hiç sanmıyorum cnm çunku şu an 30 yaşındayım ve ergenlık dönemımde bıle yuzumde böyle ıltıhaplı sıvılceler çıkmamıştı..zaten bu ılacı kullanır kullanmaz bırkaç gun ıçınde etkılerını fark edıyorsun ..saçım yagdan çıkmış gbı oldu şu an bıaktım eskıye dönuyor gbı yaglanma dah azaldı

zaaten mantıkta bu deılmı saç ne kdr yağlanırsa o kdr çabuk uzar bu ürün kesınlıkle yağlanmayı arttırıyor

bende kullandım canım, tırnaklarım çok güçsüz olduğu için.. ve gerçekten çok etkiliydi çok iyi geldi ama birdaha sanırım kullanmam çünkü yüzüm inanılmaz sivilce dolduu kesinlikle yan etkisi var ve evet saçları sözde dökülmesini önlüyor ama çok çabuk yağlanıyordu

bende yaklaşık 2,5 aydır solgar 1000 mg biotin kullanıyorum siz gibi tırnaklarım için kullanmaya başlamıştım bende hiçbir yan etki yapmadığı gibi tırnaklarıma da hiç faydası olmadı sabah akşam 1' er kez kullanıyorum ama olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmadı

Son düzenleme:

hadi yaaa benim tırnaklar çok sertleşti kalınlaştı harika olduu ama yüzümü mahvetti o yüzden bıraktım yine başladı tırnaklarım kırılmaya
ben günde 1 kez kullandım ağır olur diye

hadi yaaa benim tırnaklar çok sertleşti kalınlaştı harika olduu ama yüzümü mahvetti o yüzden bıraktım yine başladı tırnaklarım kırılmaya
ben günde 1 kez kullandım ağır olur diye

bende hiç etki etmedi belki başka bir vitamin eksikliği vardır bir de çok oje kullanıyorum ondan mı acaba tırnaklarım kat kat ayrılıyor hiç uzatamıyorum

Son düzenleme:
bende hiç etki etmedi belki başka bir vitamin eksikliği vardır bir de çok oje kullanıyorum ondan mı acaba tırnaklarım kat kat ayrılıyor hiç uzatamıyorum

benim kuzenlerim var hergün başka renk oje sürüyolar yine de sert sanırım öyle bi vitamin eksikliği var benimde aynı çünkü
özelliklede kışın coşuyo yazında güçleniyo :) e vitamini mantıklı geliyoo :)

Ben de haftanın her günü farklı oje sürüyorum dolayısıyla hergün sartın da kullanıyorum demek ki vitamin eksikliği var ben de

bence bir doktora git anlat durumu..bu yüzdeki sivilceler ve aşırı yağlanma karaciğerle alakalı bir durum

cnm sen 1000 mg kullanmışsın ztn doktorlarda 2000 mg dan düşük biotın ılaçlarının çok bı etkı gösterecegını söylemıyorlar .benım kullandıgım gunde 5000 olanı yanı 5 mılıgram senın gunluk kullandıgının 5 katı fazla olanı yanı..saç ve tırnak ıçn etkısı olanı ztn 5 mg olanmış

Çok teşekkür ederim demek ki bu yüzden etkisi olmamış 5000 olana devam edeyim artık

5000 olana devam edeyim dedim ama konunun başına dönüp sizin yazdıklarınızı tekrar okuyunca vazgeçtim yan etkileri can sıkıcı en iyisi kullanmamak

5000 mg çok fazla bir miktar değil mi? keşke önce en düşük dozla başlasaydınız. bir de cilt doktoruna danıştınız mı bilmiyorum ama bu gibi takviyeler kullanmadan önce doktora danışmak lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…