Bebek Beslenmesi Solgar bira mayasi tableti

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
34
Mrb arkadaslar 6 aylik bebegim var dogdugundan bu yana anne sutu aldi ancak sanki sutum azaldi goguslerim vicik vicik oldu solgar bira mayasi almak istiyorum deneyenler var mi memenun kaldiniz mi simdiden tesekkurler......

Merhaba üstünden 1ay geçmiş aldınız mı bilmiyorum ama ben kullanıyorum sütü yaglandirdigini söylemişti doktorum..

Merhaba üstünden 1ay geçmiş aldınız mı bilmiyorum ama ben kullanıyorum sütü yaglandirdigini söylemişti doktorum..
Şimdi bende bu tableti araştırıyorum nasıl kullandiniz gerçekten sütünüz arttı mı? Kızım 4.5 aylık ve giderek azalıyor sütüm birde yorgunluğa fln iyi geldiğine dair yorumlar okudum gerçeklik payı var mı? Kilo yapıyor mu daha dogum kilolarimi veremedim de çok sordum cevaplarsanız sevinirim 😊

Şimdi bende bu tableti araştırıyorum nasıl kullandiniz gerçekten sütünüz arttı mı? Kızım 4.5 aylık ve giderek azalıyor sütüm birde yorgunluğa fln iyi geldiğine dair yorumlar okudum gerçeklik payı var mı? Kilo yapıyor mu daha dogum kilolarimi veremedim de çok sordum cevaplarsanız sevinirim 😊
[/QUOTmeraba aslında sutumde aşırı artış sagladimi emin değilim ama yaglandirip daha doyurucu hale getirdi..birde bilmiyorum tesadufmuydu ama yaklaşık 4ay kullandım ve kızım geceleri hiç uyanmiyordu 9-10 saat uyuyordu bunu kullandigimda...ben bunu sutumun doyurucu olmasına bağlıyorum..tabi başka nedenlerde olabilir ..şuan olsa kullanirmiydim bilmiyorum çünkü yaklaşık 10 kilo aldım istahimi çok açtı ve sürekli yedim ..ama siz kendinizi tutarsanız kilo almazsiniz tabi ☺️2-6 ay arası kullandım sonra ek gıdaya geçince bıraktım diyetisyen eşliğinde verdim o aldığım kiloları kısa sürede. .kalıcı olmadı yani ..

Birde kullanimini sormussunuz..sabah öğlen ve akşam 2ser tablet alıyordum günde toplam 6adet..enerji verdiği de doğru fakat kızım beni çok yordugu için o bile fayda etmiyordu 😁 eğer bebeğinizin kilo alımı normalse bence hiç böyle şeyler kullanmayın ..sadece sağlıklı ve dengeli beslenin hamur işi yemeyin..benim en büyük hatam o oldu çok fazla yedim ama sutumde oluyordu sanirim çok yedigimden 😁 şuan kızım 9aylik sütüm eskisi kadar çok değil ..goguslerim dolup ağrı yapmiyor sönük ama gene de var emziriyorum ek gıda veriyorum ..

Dediğim gibi eğer kilo alımı normalse hiç kullanmayın çünkü benim kızıma ekstra bi kilo aldırmadı sadece bana aldırdı 😄 ama doktor dediği için ve keşke kullansaydim denemek için kullandim

Dediğim gibi eğer kilo alımı normalse hiç kullanmayın çünkü benim kızıma ekstra bi kilo aldırmadı sadece bana aldırdı 😄 ama doktor dediği için ve keşke kullansaydim denemek için kullandim
Kilo alımı güzel ama iştahlı bir bebek ve yetemediğimi düşünüyorum sağım yaptığım da eskisi kadar süt çıkmaması üzüyor beni zaten bende iştahlıyım hiç bulaşmasam daha iyi o zaman. Aşırı yorgunluk halsizlik varda muhtemelen b12 demir depolarım fln boşaldı ee hamilelikti doğumdu emzirmeydi sömürüldük resmen 🙄 verdiğiniz bilgiler aydınlatıcı oldu teşekkür ederim 😊

Kilo alımı güzel ama iştahlı bir bebek ve yetemediğimi düşünüyorum sağım yaptığım da eskisi kadar süt çıkmaması üzüyor beni zaten bende iştahlıyım hiç bulaşmasam daha iyi o zaman. Aşırı yorgunluk halsizlik varda muhtemelen b12 demir depolarım fln boşaldı ee hamilelikti doğumdu emzirmeydi sömürüldük resmen 🙄 verdiğiniz bilgiler aydınlatıcı oldu teşekkür ederim 😊
Rica ederim faydası olduysa ☺️ bebeğinizi takip edin derim eğer emdikten sonra veya gün içinde sürekli aglamiyorsa sıkıntı yok demektir ☺️ bide pompayla sagdiginizla bebeğinizin emdiği bir olmuyormuş ..minik kuzular hem dilleriyle uyardiklari hemde daha güçlü emdikleri için daha fazla süt geliyor..süt arttırmak için düzenli beslenme su o kadar emin olun daha fazlasına ihtiyacınız yok ☺️

Ee kolay iş basarmadik 😁 bence artık kendimize bakma vakti geldi..mutlu anne =mutlu bebek ...ben ne zaman artık kendim için bişey yapmaya başladım o zamn çok daha huzurla geçmeye başladı günlerim..

Rica ederim faydası olduysa ☺ bebeğinizi takip edin derim eğer emdikten sonra veya gün içinde sürekli aglamiyorsa sıkıntı yok demektir ☺ bide pompayla sagdiginizla bebeğinizin emdiği bir olmuyormuş ..minik kuzular hem dilleriyle uyardiklari hemde daha güçlü emdikleri için daha fazla süt geliyor..süt arttırmak için düzenli beslenme su o kadar emin olun daha fazlasına ihtiyacınız yok ☺
Huzursuz bir bebek değil zaten de işe başlayacağım biraz onun stresi var birazda dolaba stok yapmak istiyorum az çıkınca pek yapamıyorum zaten sağmaya da ara verdim sadece strese giriyorum böyle rahatlamaya ihtiyacım var beslenme olayım pek düzenli değil 🙈 ve tatlıyla alakası yok diyorlar ama ben inanmıyorum ya ne zaman tatlı yesem daha çok sütüm oluyordu benim 😊

Ee kolay iş basarmadik 😁 bence artık kendimize bakma vakti geldi..mutlu anne =mutlu bebek ...ben ne zaman artık kendim için bişey yapmaya başladım o zamn çok daha huzurla geçmeye başladı günlerim..
Yaaa doğumun yadigarı kilolarla başbaşa kaldık işe başlayacağım ama ne giycem bilmiyorum 6-8 kilo kadar var verilecek kendime bakıp pek mutlu olamıyorum açıkcası polikistik over sendromu sahibiyim dolayısıyla insülin direncim var zor kilo verip hamile kalmıştım zaten bide emzirirken o iç kıyılmalarıyla nasıl kilo veririm Allah bilir 🙈🤷🏼‍♀️

Huzursuz bir bebek değil zaten de işe başlayacağım biraz onun stresi var birazda dolaba stok yapmak istiyorum az çıkınca pek yapamıyorum zaten sağmaya da ara verdim sadece strese giriyorum böyle rahatlamaya ihtiyacım var beslenme olayım pek düzenli değil 🙈 ve tatlıyla alakası yok diyorlar ama ben inanmıyorum ya ne zaman tatlı yesem daha çok sütüm oluyordu benim 😊
Açıkçası bişey deyim mi ..bende hamur işi tatlı vs yedigimde daha dolu oluyordu benimde goguslerim..ama bu kadar sağlıksız beslenmeyle süt olacaksa sağlıklı besleneyim az olsun öz olsun dedim..gün boyu azıcık yiyen minicik goguslu bir sürü tanıdığım var ..bu vücutla mi alakalı bilemedim ..

Yaaa doğumun yadigarı kilolarla başbaşa kaldık işe başlayacağım ama ne giycem bilmiyorum 6-8 kilo kadar var verilecek kendime bakıp pek mutlu olamıyorum açıkcası polikistik over sendromu sahibiyim dolayısıyla insülin direncim var zor kilo verip hamile kalmıştım zaten bide emzirirken o iç kıyılmalarıyla nasıl kilo veririm Allah bilir 🙈🤷🏼‍♀️
Benimde insülin direncim artmıştı nerdeyse 4e yakındı sağlıklı beslenmeyle 0.98e düşürdüm ..

Back
X