- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Şimdi bende bu tableti araştırıyorum nasıl kullandiniz gerçekten sütünüz arttı mı? Kızım 4.5 aylık ve giderek azalıyor sütüm birde yorgunluğa fln iyi geldiğine dair yorumlar okudum gerçeklik payı var mı? Kilo yapıyor mu daha dogum kilolarimi veremedim de çok sordum cevaplarsanız sevinirimMerhaba üstünden 1ay geçmiş aldınız mı bilmiyorum ama ben kullanıyorum sütü yaglandirdigini söylemişti doktorum..
Şimdi bende bu tableti araştırıyorum nasıl kullandiniz gerçekten sütünüz arttı mı? Kızım 4.5 aylık ve giderek azalıyor sütüm birde yorgunluğa fln iyi geldiğine dair yorumlar okudum gerçeklik payı var mı? Kilo yapıyor mu daha dogum kilolarimi veremedim de çok sordum cevaplarsanız sevinirim
[/QUOTmeraba aslında sutumde aşırı artış sagladimi emin değilim ama yaglandirip daha doyurucu hale getirdi..birde bilmiyorum tesadufmuydu ama yaklaşık 4ay kullandım ve kızım geceleri hiç uyanmiyordu 9-10 saat uyuyordu bunu kullandigimda...ben bunu sutumun doyurucu olmasına bağlıyorum..tabi başka nedenlerde olabilir ..şuan olsa kullanirmiydim bilmiyorum çünkü yaklaşık 10 kilo aldım istahimi çok açtı ve sürekli yedim ..ama siz kendinizi tutarsanız kilo almazsiniz tabi2-6 ay arası kullandım sonra ek gıdaya geçince bıraktım diyetisyen eşliğinde verdim o aldığım kiloları kısa sürede. .kalıcı olmadı yani ..
Kilo alımı güzel ama iştahlı bir bebek ve yetemediğimi düşünüyorum sağım yaptığım da eskisi kadar süt çıkmaması üzüyor beni zaten bende iştahlıyım hiç bulaşmasam daha iyi o zaman. Aşırı yorgunluk halsizlik varda muhtemelen b12 demir depolarım fln boşaldı ee hamilelikti doğumdu emzirmeydi sömürüldük resmenDediğim gibi eğer kilo alımı normalse hiç kullanmayın çünkü benim kızıma ekstra bi kilo aldırmadı sadece bana aldırdıama doktor dediği için ve keşke kullansaydim denemek için kullandim
Rica ederim faydası olduysaKilo alımı güzel ama iştahlı bir bebek ve yetemediğimi düşünüyorum sağım yaptığım da eskisi kadar süt çıkmaması üzüyor beni zaten bende iştahlıyım hiç bulaşmasam daha iyi o zaman. Aşırı yorgunluk halsizlik varda muhtemelen b12 demir depolarım fln boşaldı ee hamilelikti doğumdu emzirmeydi sömürüldük resmenverdiğiniz bilgiler aydınlatıcı oldu teşekkür ederim
Ee kolay iş basarmadikKilo alımı güzel ama iştahlı bir bebek ve yetemediğimi düşünüyorum sağım yaptığım da eskisi kadar süt çıkmaması üzüyor beni zaten bende iştahlıyım hiç bulaşmasam daha iyi o zaman. Aşırı yorgunluk halsizlik varda muhtemelen b12 demir depolarım fln boşaldı ee hamilelikti doğumdu emzirmeydi sömürüldük resmenverdiğiniz bilgiler aydınlatıcı oldu teşekkür ederim
Huzursuz bir bebek değil zaten de işe başlayacağım biraz onun stresi var birazda dolaba stok yapmak istiyorum az çıkınca pek yapamıyorum zaten sağmaya da ara verdim sadece strese giriyorum böyle rahatlamaya ihtiyacım var beslenme olayım pek düzenli değilRica ederim faydası olduysa ☺ bebeğinizi takip edin derim eğer emdikten sonra veya gün içinde sürekli aglamiyorsa sıkıntı yok demektir ☺ bide pompayla sagdiginizla bebeğinizin emdiği bir olmuyormuş ..minik kuzular hem dilleriyle uyardiklari hemde daha güçlü emdikleri için daha fazla süt geliyor..süt arttırmak için düzenli beslenme su o kadar emin olun daha fazlasına ihtiyacınız yok ☺
Yaaa doğumun yadigarı kilolarla başbaşa kaldık işe başlayacağım ama ne giycem bilmiyorum 6-8 kilo kadar var verilecek kendime bakıp pek mutlu olamıyorum açıkcası polikistik over sendromu sahibiyim dolayısıyla insülin direncim var zor kilo verip hamile kalmıştım zaten bide emzirirken o iç kıyılmalarıyla nasıl kilo veririm Allah bilirEe kolay iş basarmadikbence artık kendimize bakma vakti geldi..mutlu anne =mutlu bebek ...ben ne zaman artık kendim için bişey yapmaya başladım o zamn çok daha huzurla geçmeye başladı günlerim..
Açıkçası bişey deyim mi ..bende hamur işi tatlı vs yedigimde daha dolu oluyordu benimde goguslerim..ama bu kadar sağlıksız beslenmeyle süt olacaksa sağlıklı besleneyim az olsun öz olsun dedim..gün boyu azıcık yiyen minicik goguslu bir sürü tanıdığım var ..bu vücutla mi alakalı bilemedim ..Huzursuz bir bebek değil zaten de işe başlayacağım biraz onun stresi var birazda dolaba stok yapmak istiyorum az çıkınca pek yapamıyorum zaten sağmaya da ara verdim sadece strese giriyorum böyle rahatlamaya ihtiyacım var beslenme olayım pek düzenli değilve tatlıyla alakası yok diyorlar ama ben inanmıyorum ya ne zaman tatlı yesem daha çok sütüm oluyordu benim
Benimde insülin direncim artmıştı nerdeyse 4e yakındı sağlıklı beslenmeyle 0.98e düşürdüm ..Yaaa doğumun yadigarı kilolarla başbaşa kaldık işe başlayacağım ama ne giycem bilmiyorum 6-8 kilo kadar var verilecek kendime bakıp pek mutlu olamıyorum açıkcası polikistik over sendromu sahibiyim dolayısıyla insülin direncim var zor kilo verip hamile kalmıştım zaten bide emzirirken o iç kıyılmalarıyla nasıl kilo veririm Allah bilir
Darısı bana insallah yaBenimde insülin direncim artmıştı nerdeyse 4e yakındı sağlıklı beslenmeyle 0.98e düşürdüm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?